Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
super sudite...isto Bogovi.
Kakav Bog u ovom slucaju. Treba ga ustvari pustiti na slobodu pa da sve vas zakljuca!!
hahahaha......jao komentara i lijepe li maste.......treba mu ovo treba mu ono.....hahaha po vasim prijedlozima cini mi se da niste daleko od toga da postanete kao on.... nema kazne i nema pravde do Bozije
Kako ste nemastoviti. Prijedlog: treba ga, recimo, odvesti u Kongo ili u Mozambik i zatvoriti dozivotno sa crncima da prima 27 cenata u cmar do kraja zivota. Ili... Ma eto, to mu je dovoljno.
@smrtna kazna : upravo tako..
Koji bolesnik, covjece!!!! Ali nije mi jasno kako niko nije nista skontao??!!! Prvo njegova zena, kako nije skontala da drzi kcerku u podrumu tolike godine, pa komsije, kako se nikada niko nije zapitao sta mu je sa majkom....bolesni zapad.
za ovakve ljude steta je trositi vrijeme na sudjene, u tamnicu da vise nikada ne vidi svjetlo dana...
Ma to je bezveze - sprzis ga a nema nikakve koristi od njega - nego na prisilni rad pa nek rikne tucajuci negdje krecnjak za krede ili mramornu plocu za sebe ili cement. Jebi ga drustvo treba da ima koristi od svih pa i od njega. Za njega bi najveca nagrada bila ubiti ga.
Sve je to jedan zacarani jebeni krug... ja bi pazio na njegovu cerku... to je sve genetski
Cuj majkaga bila ,videla zena daje monstruma rodila sizoffrenicar fujjjj.
za ovakve monstrume ne postoji prava kazna...bilo sta da im se uradi,malo je,jer nit postoji pravi nacin kojim bi ih \"naucili\" pameti nit ima dovoljno vremena...sta ovom starkelji vrijedi dozivotna kazna kad ce zivjet mozda jos godinu-dvije,max 20,a to vrijeme nije dovoljno da mu se vrati za sve ono sto je ucinio..ja bih ga sjeckala svaki dan pomalo i dovela mu kakvog nastranog crnca pa da vidimo onda bil mu bilo udri brigu na veselje...gad jedan manijakalni!!!!
za ovakve bi bilo olaksanje smrtna kazna.Ni govora!Mucit,i zatvorit,dozivotno.
ne,smrtna kazna za njega bi bila preblaga,njega treba zatvoriti u neki najozloglaseniji zatvor,pa da ga tamo oni manijaci siluju i zlostavljaju do smrti...fuj
Nego sta nego smrtna kazna. Svaka druga kazna je preblaga.
ma tako je alene odmah smrtana kazna al vjesanjem pizdeci bolesni,il bi ga stavio u tamnicu do kraja zivota pa da vidi kako je