Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
radikalni islamisti puštaju samo one koji znaju recitirati kuran, javlja reuters.
pocni onda da ucis, par ajeta ti je dosta, ako te ne daj boze negdje uhvate
ne želim.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nije to bitna vijest,samo ove euro shokove pratimo i slihtamo se,a nesto danas ne vidim preko slika profilne zastavu BiH ili Oruzanih snaga... STIDITE SE!!!
Mozda bude na dnevniku regionalnih Televizija, al sigurno ne kao udarna vijest
Jesu li ovo "Đainisti" ponovno u akciji? Zar im nije postalo monotono svaki dan isto raditi?
Napišite šta su uzvikivali kao i ostali mediji.
39 komentara d sad...da je paris vec bi bilo 400.. Eto kolko vas zanima..
francuska - kolijevka zapadne civilizacije i pariz kao jedan od najvecih svjetskih kulturnih, naucnih i ekonomskih centara vs. mali - vukojebina u africkoj pustinji. normalno da ce ljude iz evrope vise zanimati francuska, ne vidim sta je tu cudno. i btw niko ne govori da je francuski zivot vise vrijedan
Bitno je da tebe zanima pa ti ćeš prosvijetlit ostale . . .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
https://www.youtube.com/watch?v=DVhTwQbeA3Y
Nadam se da komentari na Klix-u nisu ogledalo društva, jer ako jesu, loše nam se piše. Ovoliko islamofobije, poziva na linč muslimana, poređenje sa fašistima.. Bože sačuvaj, kao da sam došao na stranicu ravnogorskog pokreta. Svi mediji su u roku od sat vremena od napada parmaka sa Sokolja okarakterisali kao "selefiju, vehabiju, kratkih pantola i još kraće pameti" i to je narod sažvakao, džaba sada sve i da se ispostavi da je bio rastafarijanac kad je mržnja već posijana i vijest već primljena. Ocigledno ste zaboravili na osnovno nacelo koje se uci jos na pocetku studija Zurnalistike:" Mediji su tu da prenesu vijesti,a ne da ih stvaraju."
@ Nokian808 - Oni su u globalnim okvirima šaka jada, trideset i kusur hiljada budala ne može biti povod da se vrijeđa čast skoro dvije milijarde muslimana na kugli zemaljskoj. Sve islamske države su ih osudile/stavile na crnu listu, sve relevantne islamske institucije su ih proglasile otpadnicima od vjere, ogromnoj većini muslimana širom svijeta se želudac okreće naopako kad vide šta ti majmuni rade, i šta još treba da se uradi? Da se zabrani muslimani odreknu svoje uzvišene vjere radi ovih monstruma? Bošnjaci mutavi globalno će prihvatiti da svi Srbi nisu krivi za genocid, a 90% ih je učestvovalo, podržavalo i glasalo za osobe koje su ga naređivale, a neće prihvatiti činjenicu da ovi idioti nisu muslimani, ne predstavljaju muslimane, ne predstavljaju ni 0,01% muslimanske populacije na svijetu i nemaju ništa sa Islamom?
Šta je sa svijetom? Šta smo postali?
vehabije
Lijepo sam vam dao link economica da će se ovo dešavati svaki dan i da trebate otvoriti rubriku terorizam, pored sporta, politike, ekonomije itd. A dešavaće se jer su terorsiti kad su spremni da ubijaju civile spremni i da ubiju sebe. NAravno niko se neće počešat po guzici kad se ovo desi u Maliju ili Tunguziji, ali kad se to desi u Francuskoj to je napd na demokratiju ! E upravo zato je terorizam u EU i SAD pravi magnet za teroriste ! U NEMOGUĆNOSTI SITOG DOBRODOŠLA JE I BIH !