Napadnuti pobunjenički kampovi
0
Mali: Francuska započela žestoke vojne operacije
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokle će svijet trpit zapadnjačko imperijalističko zlo? Pa može li i jedna država ostat netaknuta od prljavih šapa Evropljana ili Amerikanaca?
SRETNO BRACO LEGIONARI! DA SE ZIVI I ZDRAVI VRATITE
Cekaj cekaj dok glupe bosnje skontaju da su pobudenjenici u Maliju muslimani....pa kad ovde pocni da tekbiraju i prozovaju muha-medu..yebalo ih i jedno i drugo.
..."vlada Malija pozvala u borbu protiv terorizma..."??? Ok poštujem i podržavam ali mi nisu jasni ovi re.a.r.di.ra.ni francuzi koji u Siriji podržavaju teroriste a ovamo se bore protiv njih? More kuš u Pariz.
kazes bosnje mrze sve - da i ti nisi onda bosnjo mozda - s obzirom na kolicinu tvoje mrznje?
Hude Bosnje su uvijek uz extremne islamiste a nikada uz evropske zemlje,stavise nikada nisu uz sekularne islamske zemlje i sto je najgore nikada nisu cak ni uz umjereno islamske zemlje. Kod hudih Bosnja ,samo najgori extremni islamizam ima prolaz. Naravno sve uz casu rakije. Pored islamskoga terorizma,hude Bosnje ,puno vole Hitlera i fasizam. Inace hude Bosnje,mrze sve: Srbe,Hrvate,homoseksualce,Jevreje,Slovence,Engleze,Francuze a kada oni nisu pri ruci onda mrze Sandzaklije i Focake.
A kako to da nitko nije ni riječi rekao kada su Islamsisti iz Ansar Dine skupine uveli šerijatski zakon: ukinuli slobodu govora, počeli pogubljivati ljube zbog preljuba, spaljivati kafiće , biblioteke , unatoč tome što većina naroda na sjeveru Malija nije to podržavala? Znači uredu je da su ti poremećeni luđaci radili to što su radili , a sada kada je vlada Malija POZVALA Francuze u pomoć , a oni se odazvali sada njih treba nazivati fašistima , makar je ono što su radili pobunjenici iz Ansar Dine skupine bio čisti relgijski fašizam.
imperijalizam nikad ne spava!
pa vlada Malija je trazila intervenciju jeste li vi normalni? treba ljudima pomoci sta je tu problem
Đubrad jedna fašistička !!! Smrt fašistima iz Francuske, sloboda narodu iz Malija !!! PS: Nije ničija, do zore bile, pa neće biti ni Francuska !!!
@ hattab AMIN!
A kakvo je stanje u pagansko-islamskim zemljama? Da li se vlada snagom ili zakonom?
Zelim i molim da se vrate u crnim vrecama.
Da, kod vas barbarskih paganokristijanističkih plemena
Francuzi su 90% antiteisti/socijalisti a ono malo krščana što je ostalo su Katari a ne katolici
Sjeme im se zatralo i njima i njihovoj rodjenpoj djeci,ghamad katolička francuska!!