Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi ne znaju nista o avionu ali se prepucavaju o tome da li je letio jos 4 sata ili nije idioti
zanimljivo da je ovaj avion nestao u "najbezbednijoj fazi leta" tj na sredini puta.Posto je najbezbednija faza,tad po pravilu posada nema nekog posla nego se zeza i muvaju stjuardese :) A kad se opustis,tad si najvise ranjiv,posebno ako se javi neki pritajen tehnicki kvar,minuti dijele avion od smrti ....
Moze svasta biti uzrok a najprije tehnika.Bio je jedan slucaj kad se avion na ovoj visini raspao,isto tako jednom je bio slican slucaj kad je indonezanski avion imao neispravan autopilot.Inace,pilot ima posla samo kad polece i slece.poleti,ukljuci autopilot i zeza se dok ne stigne do odredista.Autopilot se pokvario i oni su odlutali na suprotan smjer od planiranog.Bez komunikacionih uredjaja tj sa neispravnim kom.uredjajima,avion je takoreci osudjen na smrt.Dovoljna je sitnica pa da sve podje naopako.Ipak je to avion.
e jeste glupi nije boeing nego bojing!
mogu vam potvrditi da je avion sletio na moju minđu
A sta je tacno, meni i dalje nikako nije jasno da pored tolike tehnike jedan avion nestane bez traga. :(
Avion sletio eno ga iza hangara broj dva samo nikome nije palo na pamet da tamo pogleda.