Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj usla u trag,po naslovu avion se negdje skriva...!
Ući u trag i ne znači da se neko igra skrivača. Ne vidiš suštinu naslova od potrebe da dobiješ pažnju i koji lajk. Ipak se radi o 239 putnika koji su izgubili živote, to je već sasvim izvjesno. Svaki trag može voditi do pronalaska aviona i žrtava.
eto ga u frižideru
Kako to da ne sumnjaju u Vanzemaljce
U pitanju su ljudski životi, a vi od svega ovog ste napravili zezanciju ( mislim na komentare ) Ako nemate šta pametno reći šutite i molite Boga da se putnici i članovi posade pronađu !!!
Govoriš komentatorima na klixu da budu razumni. To ti je sizifov pos'o.
www.nisteznali.com www.spoted.ba
16:30, 11.03. UPDATE Područje koje se trenutno pretražuje, isključujući vijetnamsko kopno. Crveni-crni kvadrat – zadnja poznata lokacija prema civilnoj kontroli letenja. Crveno-žuti kvadrat – navodna zadnja poznata lokacija prema vojnim izvorima. http://kontrolaletenja.net/nestanak-zrakoplova-kompanije-malaysia-airlines-mas-let-mh370/
@KLIX Kaze se "Malajski moreuz", a ne "moreuz Malacca"... moras nepismene kvazinovinare osnovnim stvarima uciti...
Od sve tehnologije ovaj uzeo kartu ko Kolumbo i trazi avion
isto kao u seriji LOST
Pilot bio mahmuran.
Imam provjerene informacije da ga je bagra s Alipasinog maznula, sletili kod Butmira i avion se upravo rastavlja za prodaju u dijelove
zna se ko je odgovoran za nebesa :)
Pa nije Big foot, da mu udje u trag ...
Usli u trag?
prodajem boeing 777 sa posadom
Idiote poremeceni.Dabogda ti ukucane prodali.
Vratit ce se oni,sa radio antenama koje im vire iz supka. :D
A sto vi nama fino ne navedete izvor vasih nebuloza?? Ja ovu informaciju ne mogu nigdje naci...
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/malezijska-vojska-usla-u-trag-nestalom-avionu---326871.html