Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako i treba , niko nebi volio da mu se kćerka ili sestra kurva i čini preljubu , niti da se kriminal razmnožava kao kod nas a počinioci za ogromne pljačke i krađu leže smiješne kazne, ovde kod nas moraš paziti na papuče ako ti ostanu vani ili ako ti j kanta za smeće kojim slučajem od metala moraš i nju paziti da ciganija nebi pokrala . Nevidim ikakav loš pomak na ovu odluku ,ovakvo društvo može samo moralnije i čistije biti sa ovim potezom.
demokratija.
Da odemo na youtube gledat' jer kod vas svaki drugi video zariba?
Elem, ja sam za, da za svako uzimanje, otimanje i iznudu sječe ruka kojom si to kren'o uradit'. Za teža djela, smrtna kazna!