Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
assange treba da dobije nobela,a zasto ga nece dobiti i to sigurno,pa ne uklapa se svjetske interese,sve danas na ovoj pozornici je iscenirano i lazno,sve jedan njihov sastanak,sve jedna nagrada,sve jedna titula
Po meni je Assange taj koji je zasluzio nagradu. Samo, da li ce imati mudda ovi u komisiji da lupe samar Americi?
Ovoj djevojcici MEDIJI rade o glavi, a ne Talibani. Mediji je iskoristavaju da provocira extremiste u njihovo ime. oni sklonjeni, one prima svu vatru i gnjev extremista, a njihov senzacionalizam raste i rastu im pare na njoj, a nema niko da joj to objasni. Isprali su joj mozak da cini nesta dobro, a u stvari joj samo unistavaju zivot.
...nabijem na ..... ideologiju koja se plaši djevojčice...
Bravo za analizu! Procurila je vijest da upravo zbog toga ( i zbog mladosti) nije usla u naj 16. Vidjecemo.
Sta znaci "redovnica" na bosanskom? Zasto koristimo tudjice u nasem jeziku?
Ja bih rekla, kaludjerica ili casna sestra.
Ova nagrada je izgubila apsolutno svaku smisao.
Kako mislis zbog cega?!?! Pa dadose je Obami ni krivom ni duznom, a zasto ,zbog obecanja koje je dao! Nobel se vjerovatno vrti ko ventilator u grobu! Evo ja obecavam mir u svijetu do kraja godine , pa sad ocekujem neku nagradicu!!