Stravičan događaj u Velikoj Britaniji
0
Majku ubio pas dok je branila svoje petero djece
Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sad će nas dislajkovati ovi iz av mau udruženja. Hoćete li sad hraniti paščadiju dabogda vas izujedali.
strašno!
A post mortem revealed the mother of five died from natural causes before the dog\'s attack. A police spokeswoman said: \"It established the injuries were caused after she had died. \"A juvenile dog has been destroyed following consultation with the family. An elderly German Shepherd in another room was not involved in the incident.\" Cassie\'s death was originally reported as the result of a dog attack by the family\'s pet Alsatian. This was untrue and we apologise for our original report.
Djeste prijatelji zivotinja ?
The five-month-old bullmastiff cross belonged to Cassandra Smith, 49, who was found dead in her flat. Daughter Kayleigh, 21, found her body in her bedroom in Nuneaton, Warks, on Tuesday. A post mortem revealed she died from natural causes. A police spokeswoman said: \"It established the injuries were caused after she had died.
Po ko zna koji put jedan pitomi, kućni pas napao vlasnika, samo još Sranjajlije seruckaju po vas dan o opasnosti od \'divljih\' pasa beskućnika.
isto, ima degenerika izvede ono0g velikog psa U ŠETNJU NA ČARŠIJU još mu ne stavi masku na njušku- plaši narod po čaršiji pogotovo djecu- al njima je to normalno kad su oni nenormalni..
psi su dobre životinje, korisne ljudima jako- samo im nije mjesto u kući, treba ih držati u avlijama gdje i jeste njihovo prirodno stanište, a ne u kućama......i čuj to pas kućni ljubimac, pa to je krvoločna životinja i zato mu nije mjesto u kući nego u avliji da bi bio od koristi..........u današnjem vaktu puno stvari je izopačeno pa tako i ovo
Ub.ije Muz i zenu i dijete.. Majka ubi.je dijete... Koliko ovakih prica procitamo svakodnevno? Desava se...Svijet je okrutno mjesto
pa vidi, uzmi ovako, prevrni onako, podgrij odozdo, posoli odozgo, pogledaj iz ovog ugla, onog, sinus, kosinus, klinac, palac, klin klinom, zidov plinom, kako shvatas, kako ne shvatas, uzimajuci u obzir, naravno sve, nista pomalo, imajuci u vidu, nemajuci u stidu, nemac pojma, imac majku treba mi za rizle, horde zla, obojici po dva, idite na mjesto, mjesto mu nije na krevetu, sve u svemu, psi lutalice, velik snijeg, obilne padavine, zastoj saobracaja, predhodilo ovome, nesigurnost, i vladajuca ELITA, manjak k.i.t.a u buljama vladajucih struktura.
dobro je i vas pametnjakovici! dzukele je dzukela i sto dalje od ljudi! jedino zajedno u kucu s onima koji ih vole!
Najvec glupost drzati zivotinju u kuci. Ko drzi zivotinju u kuci ne razlikuje se nista od te iste zivotinje, to sam vidio. Nevolim osobe a niti bi se sastajao sa tim koi drze zivitinje u kuci. Takvih slucajeva se desilo na hiljade. Zivotinja se drzi van kuce.
\"Zamislite da ne daj Bože u.biju lutalice nečijeg člana porodice u BiH. Pa sakrivali bi se od nečijeg muža ili oca k\'o miševi da vas ne nađe.\" ECHO P I C K O BIO JE R.A.T SIL.OVALI SU VAM MAJKE I DJECU UB.IJA LI PA SE NE NAĐE NIKO OD VAS HRABRIH DA SE SVETI, A SAD SE K U R C I T E DJECU TI J E B E M, A PSIMA BI SE SVETILI K R E. TENI MALO.U.MNI
hebali vas bul i ostali terijeri da vas hebali, zabraniti tog nesretnog monstruma, ne jednom dozivijo agresiju tih zivotinja, pravo volim pse i ne plasim ih se, ali ti bulterijeri i slicne rase imaju genetski poremecaj.
@xy E vidiš, nisi upravu. Probali su da uvedu tigrove opet u Afriku i to je propalo. Zašto? Zato što su tigrovi počeli da u.bijaju sve što su stigli. U.biju i ostave (pojedu jednu antilopu dnevno, a u.biju 30). Malo istraži temu ili gledaj kakve emisije. Ipak ako voliš životinje moraš nešto i da naučiš o njima. Nemoj biti ko kad pitaš kakvu curu za koga navija, a ona iz topa kaže \"Željo\". Pitaš je da kaže ime jednog igrača, ne zna... Vuk i kojot. Kojoti ne predstavljaju nikakvu prijetnju vukovima ni konkurenciju za hranu. Vuk ako vidi kojota trčaće za njim ako treba 20 km dok ga ne stigne i u.bije. Vidim da po Sarajevu su mačke prijetnja psima, pa ih r.askomadaju... Najlakše je reći ne znam zašto je u.bio, ali sigurno je sa razlogom.
@echo e pa, ne slazem se s tobom, a bogami ni jedan zoolog. vukovi napadaju radi hrane ili radi odbrane, isto kao i psi. osim ako su nauceni da budu agresivni (naprimjer ako su trenirani za borbe pasa, ili ako za odbranu necijeg privatnog vlasnistva, itd.). istina, sto kazes, zivotinje djeluju instinktivno. a njihov je insinkt da u.b.i.j.a.j.u samo radi hrane i radi odbrane. ako ih neko drugi hrani, ni zivotinje nece nikada, osim ako imaju razlog, napasti toga ko ga hrani. e sad, koji je bio tom psu razlog da napadne ovu zenu, ja ne znam. al reci da je eto bezveze napao zenu koja ga navodno hrani, je malo reci, glupo.
@@echo Open si me impresionirao :D Da ti nisi neki doktor nauka? Emeritus? Ne shvata te niko ozbiljno sa takvim izjavama. Koliko godina imaš? Kad vam ono počinje škola?