Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo da se desilo npr u Iraku javnost bi bila zgrozena muslimanskim nasiljem u porodici i svi bi muslimani bili okarakterisani kao nasilnici koji tako iz cista mira roknu zenu i izvrse samoubistvo...
@ćelavi: arapski narod i jeste miroljubiv, ali prema kamilama, kozama i dolarima.....
JA BUDALE CELAVE TITO DRAGI ISUSE KRISTE I ALLAHU UZVISENI....PA BOLAN JA SAD KAD BI TEBI POCEO DA NABRAJAM ZA STA SU KRSTASI ODGOVORNI MORAO BIH POCETI OD POCETKA SVIJETA PA PREKO DVA SVIJETSKA RATA,DVIJE ATOMSKE BACENE NA CIVILE PA DO RATOVA NA BLISKOM ISTOKU....
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
gledaj ti ugljese sta uradi,vidi mu face krvnicke..
Ovaj misli da su svi crnci kriminalci a ti misliš da su svi marinci mentalno poremećeni ne zna se ko je gori....
a jel pokaži mi dokaze za to mjke ti to bi bilo isto ko kad bi ja reko da 95% muškaraca voli silovati žene al eto 5 % su dobri ljudi odake ti tu statistiku vadiš iz šupka možda ?
ljubomora,posesivnost nije niti će ikad biti normalna, kod takvih ovakav scenarij nije čudan.,to je najveća bolest današnjih veza i brakova!
Cekaj ba....bebu nasli 13 sati nakon "događaja", a u kuci bile njegove djevojcice iz prthodnog braka 9 i 10 godina u cije ima majka govori...nisu se sjetile zvati muriju....dalje beba od 6 mjeseci uplata u solju i u solji bila 13 sati i prezivjela ima "samo" hipotermiju...nigdje veze...suhveli...ova prica ima vose rupa nego Celikova odbrana
Tuga!
ja sa ovom sigurno ne bih bio depresivan :)
dokle vise ovih manijaka
ljubomora je bolest.... zao mi ovog djeteta al na zalost mnoga djeca su danas bez roditelja, zato ako ga imas postuj i voli to. mnogi bi voljeli da barem imaju brata ili sestru a kamol roditelja gdje je ljubav bez granica paznja isto tako. voli svoje roditelje jer puno je njih bez roditelja. a onaj bez roditelja zna najbolja sta je imat ih oko sebe.....
samo je jedna milost na zemlji: milost majke prema djetetu.
izvini, rekla sam: na zemlji, medju ljudima, nisi shvatio poentu.
Draga dusa lijepa 😞
Pa gdje ce ti marinci pederi biti normalni kada odu u neku Muslimansku zemlju i pucaju siromasne ljude pa se zatim vrate u civilizaciju i misle da je lahko nastaviti ziviti. Pa nije ni cudno sto je statistika potvrdila da je vise Amerikanaca izvrsilo samoubistvo nakon sto su se vratili kuci nego sto su bili pobijeni u Iraku i Afganistanu. Nije lahko ziviti sa krvi na rukama, daleko je to od onih cool Call of Duty igrica, jel tako?
Jadno dijete bez majke ostala :(
r.i.p. ... strasno!
E Bože Bože. Daj nam svega, al pameti najviše.....bebica je preslatka, daj Bože da neće imati nekih posljedica. Želim joj sve najbolje.
Americki vojska je najbolesnija armija koja postoji, puna pedera i bolesnih umova.
Saljite svoje ljude u iran, irak, avganistan...ovo su vam posljedice jer ne mozes ciniti losa djela i sa tim zivjeti a majka je majka.