Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@... @MIKI @xy stvarno ste preglupi. kakve to ima veze s ovim sto se desilo. pa stvarno ste nenormalni.
srpska posla...
@XB pola toga je, sto je ovo SDP stranica, a i zele dokazati da su anti EU i stim demonizuju zapad i Evropu gdje stignu, naravno, to im je cilj, da BiH ostane bez EU i unazadjena, jer SDP i C3tnici imaju isti cilj naravno, to je poznato, zato SDP ima najvise 3% glasaca i to je to.
Pa i Ivicu i Maricu je otac, u saradnji s macehom, ostavio u sumi na milost i nemilost lokalnih zvijeri. Divna i poucna prica.
Ne razumijem zasto nam uvijek servirate odvratne i uzasne vijest iz Svijeta,kao da toga nemamo dovoljno kod kuce. Ljudi su zeljni dobrih i pozitivnih stvari,koje izgleda ovaj portal ne moze da ponudi ili jednostavno su umovi koji uredjuju ovo mjesto izvitopereni i uzivaju u tudjim mukama i patnji. Uz pozdrav.
obdukcija tijela ne upucuje na bilo kakvu vrstu traume.. djevojcica rodjena prerano, problemi sa srcem- uzrok smanjene kilaze... dobice maksimalno 5,6 god, uz dobro drzanje eto je vani za 2 god, ako i toliko dugo... neka joj sudi njena savjest?
Da uzorita krscanka, kao sto su u vasem Teherenu zenu soduli na bičevanje!
Siguran sam da je majka bila uzorita krscanka.
kakav gad od zene sigurno neka nar*komanka izludela, odma na elektricnu.
Ja bi joj dao isti tretman kao i curici Majku isto tako ...
uzorita krscanka