Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja mislio samo kod nas ima debila ....
Mađarska je velika zemlja. Svaka čast za predsjednika Orbana. Otjerali su MMF, strane banke, imaju svoju valutu i stabilnu ekonomiju. Zašto dozvoliti tuđinu da je ruši?
Isto to pomislila...kad ono ima ih izgleda svuda oko nas i dalje ....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Odavno nisam cuo za bolju metodu za zaustavljanje muslimanskih emigranata. Jos otkad smo se sa vijencom bijelog luka oko vrata odbranili od vampira :-) Cim vide svinjsku glavu, vratice se svi u Siriju. Kako se niko prije nije sjetio?
Hahahaaa
Covjek gospodin. Tako se brani krscanska Europa!!!!!!
Mađarica Naučnici sastavili robota-sex mašinu, sposobnu da seksualno zadovolji žene neograničeno dugo. Potom su napravili takmičenje i postavili u 3 sobe Francuskinju, Njemicu i Mađaricu . Uđe robot kod Francuskinje, ona nekako izdrži sat-dva. Uđe robot kod Nemice, nema ga 3-4 sata, izlijeće Nemica i kaže: - "O Main gott, ne može se izdržati više." Uđe robot kod Mađarice, nema ga 10-12, sati, cijeli dan, istrčava robot iz sobe, a za njim viče Mađarica: - "A za bežanje imaš baterijo!"
Napravili naučnici robota, seks mašinu, sposobnu da seksualno zadovolji žene neograničeno dugo. Potom su u 3 sobe stavili Francuskinju, Nemicu i Mađaricu. Nakon sat-dva istrčava Francuskinja i kaže: Ne mogu više da izdržim ovo." Njemica nekako izdr Nemice, nema ga tri, pet, osam sati, izlazi Nemica i kaže: - "O Main gott, ne može se i
ovdje je bitno ko je ovo predložio, paradjaz turista koji se nekada karao kao i žena mu da ostanu još koji dan na moru u bivšoj yugi. Samo još jedan dokaz kako i koga je EU primala u svoje člansotvo pa čak i ovakve koji još ni danas ne znaju plastične papuče dali idu na bijele čarape
dobra ideja ,nazalost za republiku srpsku nebi koristilo ,nasi muslimani bi pojele i kosti
Jes glup majko mila... Nek ove izbjeglice pozure, da se ne pokvari...
Hahahaaaaa oplakah
bolje je da postave snajperska gnjezda a krmetinu nek šalju nama
to je ta evropska unija...
pa sto nije onda svoju glavu stavio papak!!! ja kretenluka boze dragi!!!
ja budala....
glupost. jebe se njih za to oni se u bazenu gore pokrstavaju
Covjk vjeruje i u vampire pa mu se nije ni cuditi
Ja sam imao druga muslimana,zajedno studirali u Beogradu.Kad dodje u menzu kaze dve krmenadle,a jednom narucio 8 komade pecene slanine(dzaba mu ja prico postuj vjeru)
@nepogodan66 i opet vam i takvi muslimani nisu valjali.... dalje vise necu ni komentarisati
Mene su muslmani i hrvati protjerali iz bosne,ali se opet druzim sa njima jer mi za prijateljstvo nije bitna vjera
šta su vam jadne svinje krive debili jedni