Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jako lijepo.. isti diskriminatorski zakon vrijedi u zemljama bliskog istoka za nemuslimane, pa nitko ne pravi frku od toga.
aj ne lazi.. u egiptu krscanske zene moraju nosit maHramu htjele ne htjele
@LGBitisemora ,tebe bi trebalo u SA!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Te vrste fašista mi imamo i u Bosni i Hercegovini.
TREBA OVAKO U REPUBLICI SRPSKOJ. PA KASNIJE U FBIH.
Vidi ih što su se ljupko uslikale u travi, spremen za odbacivanje otkosa od motokultivatora
Ja sa źenom u dubai kad odemo itd netreba zavijena da je,ali ljubit seksanje normalno na otv nije dozboljeno,ali nije ni u evropi.seksanje na otvorenim.
Pa da ako hoćeš da živiš prilagodi se a NINDŽE marš u svoje zemlje . Dr S
U Evropu sa burkama? Evropljani ne zele zabradjene!
Bravo,konacno neko pametan!
Dovoljno je samo znati da je Nizozemski ultra nacionalist Gerd Wilders ozenjen madzaricom
Dobri nasi europejci i njihova ljudska prava...
Da, prava "demokratska" zemlja, nema šta... Pa ako ima muslimana, logicno je da trebaju imati i dzamiju, s tim da zbog sredine u kojoj su, ne treba se cuti ezan van dzamije i trebaju se koliko toliko uklopiti u zajednicu svojim izgledom i ponasanjem, ali sve u dozvoljenom. Pokrivanje lica i jest extremno za ove prostore, ali pokrivanje kose je glupost zabranjivati. Sta ako u buducnosti pokrivanje glave zena bude neki modni hit, da li ce i tada biti zabranjeno, pitam se!?!?!?
Nevjerujem dabi iko od Arapa ostao u Mađarskoj ali svaka zemlja ima svoje zakone i oni se treba da poštuju,pričati o demokratiji u nekim evropskim zemljama je apsurd ,prvo te iste zemlje su na čelu sa USA razbile osinje gnijezdo i pod plaštom demokracije uništile i osiromašili države poput Sirije,Iraka ,Libije ,Egipta ,Afganistan su uništili do te mjere da se neće oporaviti ni za dvjesto godina
@ko je boje havla@stotinu godina podržavali diktatore koji su taj narod držali kako su držali i u nedostatak nafte počeli uvoditi demokratiju u te države rušiti pijune koje su oni postavili i podržavali uz neistinite dokaze o oružju i ugnjetavanju nekih naroda
uzas jedan da pojedini Ibrahimi i Sulejmani u komentarima podrzavaju zabranjivanje dzamija, mujezina...kakva smo to mi gamad, pa nisu nas cetnici dzaba klali, mi ne treba da udisemo zrak na ovom svijetu, mi smo jedna stoka od naroda, stidim se sto sam ovdje rodjen i sto su mi preci ginuli za ovu zemlju, da su samo znali za sta su ginuli. Stoko balijska.
Perfekcionista,da ne poginu onoliko Srba,ne bi ti imao ni 23%!
Perfekcionista,mislim za tu Bosnu.
Gledaj komentara, kao njihova zemlja, imaju pravo sta hoce. Pa stoko balijska, neka onda kazu da nisu demokratska zemlja, ne moze u isto vrijeme biti i prefiks demokrati i zabranjivanje dzamija, i vi to jos podrzavate stoko ona islamofobna nevjernicka. KAKO MI SE SAMO GADITE SA SVOJIM PILECIM MOZGOVIMA, SMRADOVI ISLAMOFOBNI
ma ko te hebe,sta ti bi gradio di je tebi volja evo ti ona stvar nece moci tako, kako ste neki od vas zamislili eno ti tvoj islamski svijet i gradi koliko ti volja !!!
. PONOVO SE BUDI HERCEG BOSNA: Hrvati nikad nisu bili glasniji, BiH STREPI OD NAPADA USTASA (VIDEO) http://bit.ly/2fZJVtU .
ako Bog da !!!
Ovaj kao da je učio školu od predaka bosanskih muslimana u ejaletu Bosna. Tada su također na snazi bile slične zabrane, ali za kršćane, napose katolike...