Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko to kaže ko laže i izlaskom britanija če biti još važnija i bolja
Britancima je imigranata preko glave. Mnogi kazu da ce zrtvovati ekonomiju radi imigranata. Imigrantin su im prioritet. Radije nece hljeba jesti nego da primaju imigrante. Tako sam citao u jednim novinama.
@fantom slobode Zale se da im se samo iz Poljske doselilo 2 miliona od 2004 od kad su Poljaci usli u EU. Pored toga uslo je oko 1 milion iz drugih zemalja EU od 2004. I pored toga uslo je oko 3 miliona koji su van EU u 12 godina tj od 2004. Znaci 6 miliona za 12 godina sto je oko 10% stanovnistva ukupnog. Ne kazem ja da nije tako, ali prosjecan Britanac vise voli da bude siromasan nego da mu dolaze imigranti. Toliko su im se imigranti popeli na k..., ne vole ih gore nego mi Sirijce.
Kao i Norvesaka ili Svicarska, sve beznacajne i siromasne zemlje...
Kao BiH i Srbija, to ne poredis, a?