Sunday Times
0
"Luđaci" u parlamentu
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbilja je ovo besmislica od zastarjelih zakona .Dovoljno je otici na wikipediu i ukucati npr. na engleski -list of people with depression.Iznanditi cete se koliko ima vaznih licnosti -bivsih predsjednika drzava,senatora ili kompozitora na toj listi.
Davno je Winston Churchill rek\'o \"Parlament je grupa nestručnih ljudi koji raspravljaju o stručnim pitanjima\" Prema tome, mislim, da i ovakve paradokse treba posmatrati u tom kontrekstu. Nije bas sigurno da i neki aktuelni poslanici (pogotovno kod nas u BiH) nisu, blago rečeno, mentalno ograničene osobe.
I Pedi se liječio....Da sam znao za ove zakone, dojavio bih ja nekako kraljici ili Parlamentu. Čuj provozati se buldožerom sa šljemovima, a Terza kada je vidio da mu je glava prevelika za onaj šljem, skinuo ga,...Nije normalan