Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Borba protiv prostitucije se moze voditi na mnogo efikasniji nacin. Zatvorite muskarce !
Hehe,da nisi malo preokrutan?
Neke guske u BiH dobrovoljno pristaju na ovakve zakone i djeci namecu nikabe...nisu ni svjesne da od svojih potomaka prave robove bez ikakvih ljudskih prava.
Muslimanska drzava , sta drugo kazati sve jasno
Nista, napustite tu shhebanu zemlju.
Da dodjite kod nas, nama treba prostitutki. A gdje ce da idu mislis da bi im bilo dobro kod nas. Mi smo ratovali pa je ostalo par miliona ljudi nije izbjeglo, a oni zbog toga sto ih macro voda da isele. + mislim da imaju problem sa pasosom, i jelena je ostavila pasos kod macroa kad je otisla
Nemojte sebi dozvoliti da vam se namece diktatura bilo koje vrste,obratite paznju na zakone koji nam se krisom uvode...da nam nije MZ-ja i mi bi imali ovakve zakone o kojima nasi lideri sanjaju,zato nam se neprimjetno uvede neki zakoni...u Federaciji potlacenost zena u RS zabrana "pretjeranog" alkohola u kaficima,zabrana protesta i privodjenje setaca u Banja Luci (gradnja u parku)... ne dozvolite sebi teror,sloboda je najdragocjenija stvar koju jedno drustvo moze da posjeduje.
Dvije krajnosti. U nekim zemljama ne mozes raditi gotovo nista, a u nekim zapadnim mozes raditi sve, cak i on najodvratnije i najbolesnije. Samo sto se ljudima uvijek vise svidja ono bolesno nego ovo prvo.
Kada ce u nasem Poturstanu poceti da hapse po ulici poslije 11-sati navece.? Ubrzo,ubrzo-serijat se vraca u islamske zemlje filmskom brzinom.
Da SRNA prenijela, varant neka jelena bila na prinudnom radu, pa nije znala da se bore Protiv prostitucije i svojoj zemlji. I dosla da se jada kako ona nije prostitutka u azerbejdzanu nego zakoniti poslodavac i ona samo oralno urgira. Hajde malo provjerite svoje izvore prije nego sto pocnete da pljujete. A jelena neka se meni javi treba nesto pregledati ;)
Njihova drzava, njihova pravila. :)
Ljudino, da se razumijemo, narode da je toliko lose vec bi se davno pobunio, isto vrijedi i za nas u Bosni, nama da je stvarno toliko lose koliko svi pricaju i koliko se bune, davno bi nesto bilo poduzeto, zato ne jedi govna, jebo te narod, ako im smeta neka se sami bune, ja imam dovoljno problema unutar svoja cetiri zida, pa na to sve jos da gledam kako je njima u turkmenistanu!
Al ga prećeraše...
Nazadnog li naroda, neki bi i ovde rado uveli isto, nazalost ima ih dosta i na ovom portalu
nije to vidjelo šerijata...edukuj se :)
Kakvog sad serijata ? :O
Ovo sa muzevima je glupost. CISTA GLUPOST!
Neces se ni ti bosnjakinja 92 izvuci kada te islamska milicija zatekne sa momkom na Vilsonovom setalistu posle 10-sati nocu.Ici ces ti sa njima na ispovijest,a mozda i koju palicu dobiti.
arsen kasnis!!! bili i prosli! kad su dobili prvi put po prnjokalici od mahalaca koji nisu isto mislili, nestali bez traga!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)