Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Psihoza straha se neprekidno podgrijava i drži hipnotisano stanovništvo pod vječitim strahom,uzalud im dobar standard i relativni mir,kad im njihovi zvaničnici ne daju mira !
Jadna Amerika,a i njeno stanovništvo.U svojim njedrima su odgojili toliki broj bolesnih umova da komotno mogu uvesti policijski sahat(sat) zauvijek.
kmeee
@sajberkurajber. Ako misliš da ja kmečim,onda si ti blećak koji bleji kao znaš već ko.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kako se to prijeti,jel čovjek nazove telefonom i kaže da će baciti bombu ili neko nazove policiju i kaže da je čuo da će neko baciti bombu?mislim,ako neko planira tako nešto uraditi on će to uraditi bez da kaže okom išta