Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije Radio Doboja njih dvojica me odvode u naselje Bare u jednu kuću. Sjećam se samo da, idući iz Doboja, toj se kući dolazi s desne strane. Znam da je u blizini bila benzinska pumpa. Tu me je ponovo silovao Predrag Kujundžić i ovaj S. K. Iživljavali su se nada mnom, tjerali na oralni seks. Zlostavljali su me toliko da sam krvarila iz spolnog organa, usta, nosa, čmara.
koliko se s bosanskim pasosom srpski zlocinci danas sire po svijetu? siledzije djevojcica, djecaka, nena, i s time se ponose srbi, jadnici primitivni...
jaslini dok je profa srbin sabijao jaja,ti si mektebao...sad j.e/bemo samo mladju islamiziranu populaciju....srbi nikad ne siluju,sve je to na dobrovoljno,mi nemamo tu nasilnu osobinu,azijata
camil je minhen i duki.dusanka...isi tip...
jaslini dok je profa srbin sabijao jaja,ti si mektebao...sad j.e/bemo samo mladju islamiziranu populaciju....srbi nikad ne siluju,sve je to na dobrovoljnoj bazi
bolje i zidov za novi projekat, negosto ce tvoju zemsku familiju neki lokalni saner nizasta.
Silujem Vas sve ovdje u glupi mozak, moroni
Najviše silovanja Bošnjakinja dogodilo se u istočnoj Bosni. U Rogatici od kraja maja do početka avgusta silovano je više od 250 Bošnjakinja. U Srednjoškolskom centru \'\'Veljko Vlahović\'\' silovane su i maloljetne djevojčice, ali i starice od 60 i više godina. Silovanja su vršili kako u samoj školi, tako i po stanovima po Rogatici gdje su ih četnici odvodili na svoje zločinačke zabave.
Zoran Vuković je optužen zajedno sa Dragoljubom Kunarcem, Radomirom Kovačem, Draganom Zelenovićem, Gojkom Jankovićem, Jankom Janjićem, Radovanom Stankovićem i Draganom Gagovićem za zločine protiv čovječnosti uključujući sistematska silovanja djevojčica i žena.
sad jaSLinu rezbari neki zidov,odvaljuje joj jajnike,za neki nov projekat:))
ko se suprotstavi zenidbi devetogodisnjih djevojcica u islamu treba ga ubit pa taman da ti je nahbolji prijazelj to je VASA islamisticka ili mehkodusna merhametli muslimanska prica
a jeli jasmila na svom putu ispricala toplu ljubavnu pricu o ubistvu najboljeg prijatelja jer mu nije dao za zenu cetvOrOgodisnju djevojcicu ????????????
Ne podrzavam ove izraelce. Ali im treba zaviditi, kako oni to rade. A ne kao mi cekamo NATO, Hag, EU da uhvati i po \"ruci malo\" kazni, zlocince. Jos gore kad neko kaze, \"eto ima boga, i njih je stiglo\" da odu u hag. Opet ih nije bog uhvatio nego ljudi. A u hag otici je kao na duzi odmor/godisnji.