Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bice lose ako se Englezi dosjete metode koju koriste tzv. Bosnjaci, nadju nekog kao Komsica i onda svi glasaju za njega. To znaci da bi Englezi (kad bi bili kao tzv. Bosnjaci) sad trebali naci nekog "Skota" (sto zvucnijeg imena, npr. Brian Meclean) koji "bi se zalagao" da Skotska ostane u VB, i onda svi Englezi glasaju za njega i tu opciju i "sve posteno", Skotska ostaje u VB. Medjutim, izgleda da niko sem tzv. Bosnjaka nije patentirao taj politicki izum.
Sta li ce Sarajevo ponuditi Banja Luci nakon 18 septembra vidicemo... Ovo sto sad nudi koliko vidimo ni Visoko nebi prihvatilo a kamo li RS.
sodoma.. pa eto sam kažeš da ste uzeli puške prvi dok drugima nije padao na pamet rat. zna privrednik dobro kako se živjelo u bivšoj Jugi.Bilo je svakome dobro,ali eto nekako su uvijek jedni naginjali da se malo više pitaju od drugih.Jel tako bre?
1. Nigdje nisam rekao da smo prvi uzeli oruzje, koliko znam tvoji nisu pitali ~1,4 miliona stanovnika tzv. BiH sta oni zele, pa smo MORALI uzeti oruzje, 2. Patriotska liga je osnovana _____________ godine? 3. "nekako su uvijek jedni naginjali da se malo više pitaju od drugih", U pravu si, tako mi Ivana Ribara, Josipa Broza Tita, Sinana Hasanija, Raifa Dizdarevica, Janeza Drnovseka, Stjepana Mesica i drugih cetnika i velikosrpkih SANU ideologa. P.S. Je li vi tzv. Bosnjaci mislite da su drugi vjeverice, pa ono, kao vi ste jedini pametni?
Čitaoci koji žele samostalnost genocidne tvorevine u Ustavu BiH poznate kao rs, neće je dočekati jer vas je malo,glupi ste,nesložni i na kraju pičke ste jer bi se nešto odvajali al ono mirnim putem, dok neskupite muda da se ocjepite pušite kur.ac i ššššš ;)
To sto nas je malo, glupi smo, neslozni smo i sta sve jos ne nas nije sprijecilo da uzmemo pola tzv. BiH. Sta bismo tek uradili da smo pametni? Ako smo mi takvi, kakvi ste vi onda tek?
pa nama kao "kukavicama" 49teritorije a vama i croatima 51 kako to u pm
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
`Osborne tvrdi kako britanska vlada razumije težnju Škota za većom autonomijom od Londona te da se nada da će u tom duhu ponude biti prihvatljive za sjevernog susjeda` ne gospodine Osborne,izgleda da ne razumete..nece oni autonomiju nego nezavisnost..zaigrala meca i ispred vasih vrata,..necete jos dugo p.s. sledeca je Katalonija pa onda ide RS
`Osborne tvrdi kako britanska vlada razumije težnju Škota za većom autonomijom od Londona te da se nada da će u tom duhu ponude biti prihvatljive za sjevernog susjeda` ne gospodine Osborne,izgleda da ne razumete..nece oni autonomiju nego nezavisnost..zaigrala meca i ispred vasih vrata,..necete jos dugo
`Osborne tvrdi kako britanska vlada razumije težnju Škota za većom autonomijom od Londona te da se nada da će u tom duhu ponude biti prihvatljive za sjevernog susjeda` ne gospodine Osborne,izgleda da ne razumete..nece oni autonomiju nego nezavisnost..zaigrala meca i ispred vasih vrata,..necete jos dugo
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
London je koliko-toliko naucio neke stvari, pa ne zvecka oruzjem na ovu pricu Skotske. S druge strane Sarajevo i tzv. Bosnjaci "nude" model tzv. BiH samo po svom nahodjenju, bez da ih interesuje sta drugi imaju da kazu na tu temu, i tako (hvala Bogu) guraju ovu crkotinu od tzv. zemlje u ponor.
I šta drugi kažu? Kažu Dodik i Čović da je najbolje ovako podjebavat narod i privatno se bogatit,a ti reci šta je tebi zabranjeno u BiH ,a drugi imaju?
@privrednik Meni nista nije zabranjeno, ali je problem sto ja do toga nisam dosao slobodnom voljom tzv. Bosnjaka, nego sam morao uzeti pusku u ruke i naprasiti iste (figurativno receno) da bih sebi i svom djetetu omogucio da uci svoju istoriju, pise i govori na svom jeziku, dakle da svi budemo svoji na svome. I ti isti tzv. Bosnjaci ni do dan-danas nista nisu naucili, nego bi opet najradije da nema ni mene ni mojih, o tom ja pricam, nema spremnosti na kompromis kod tzv. Bosnjaka. Mi smo kompromis sa vama postigli preko nisana, a to objektivno nije dobro. I zasto pominjes Dodika i Covica, kad su oni obicni dzeparosi naspram tvojih univerzumskih bacaca prasine u oci?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I oni došli ovdje da čuvaju Bosnu a kuća im se raspada.
Našli Škoti naftu pa nikome nedaju.Ko zna šta će u nas biti kad u Drežnici poteće nafta?
I to što kažeš.