Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ni čudo kada su oni kao kolonizatori širom svijeta najviše napljačkali a i danas pljačkaju.
@Lopovi Ne moze ti svo zlato svijeta pomoci da zadrzis to zlato ako si smotan. Dzaba ti sve, sve sto jeste, zasluzeno je. I to sto si ti siromah i bogalj, i to je zasluzeno i fer.
eh sto nismo i mi krali kao oni pa neb sad bili zadnja rupa na sviralu neg bi bili sve sto jedan narod treba da bude! zivim u londonu i nista mi ne fali super mi je...mislim da je daleko jedan od naj gradova na svijetu!!! raja pozz iz Londona--kingston ... ;)
Zemljace ovdje se govori o BDP-u, a ne o tome koliko je bogat grad, brkas pojmove. Mi samo znamo da se.r.emo i kukamo, tu smo prvaci u svijetu, a niko nece krampe da se prihvati!
kad su krali po cjelom svijetu od pamtivijeka, i danas kradu, i šta će biti neg najbogatiji? i riđobradi je bio najbogatiji u svoje doba