Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo naprijed gadafi, a vi seljaci koji pricate vaki naki srbin ovo ono,jestel vi normalni jel to podrzavate amere ili,,pa ameri su ovo zakuhali kijafiri koji zele naftu kakvi pobunjenici koda je nji briga za libijce vidite li da NATO GADJA CIVILNA PODRUCIJA a UN pisani nista ne poduzima
boje se da im novi anderes breivikan ne pobije 100 ljudi jer je ljut sto se engleska petlja tamo gdje joj nije mjesto
E da je Tite, pa da te posalje na besplatno ljecenje na goli otok, nije bilo boljeg penicilina od golog otoka za takve kao sto si ti mujaga.
j...ba ih gadafi čitav NATO mu ne može ništa a mjesecima bombarduju. jel miš sarkozi umočio u naftu
ovog srbina treba sto prije ubiti, sloboda libijskom narodu, muslimani Bosne su uz vas!
To Pukovnice care, samo se bori protiv okupatora, ko Che Guevara si. Podrska Libijskoj narodno oslobodilackoj borbi protiv zapadnih krstasa.