Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda ista sudbina zadesila sve one koji su učestvovali ili podržavali ovo nasilje i masakr...
stici ce njih kazna ako Bog da.
UBIJ ZAKOLJI DA JEVREJ NE POSTOJI.............JUDEN RAUS.......SIEG HEIL.....
hohohohohoho..........samo da znaš ovo važi za srbe i cigane jer su to jedan te isti narod..............
hahahahahaha.......kad nemate odgovora, onda nas zovete poturicama.....da bi neko bio srbin, mora živjeti u srbiji........a koliko znamo nema srbije na prostoru BiH prije Turaka.............a ni pravoslavlja...............
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
izgleda prekrasno :) awwwww
Osveta je jedina pravda u koju ja vjerujem. Nisam ja kriv što razmišljam ovako. Nisam uvjek bio ovog mišljenja. A danas jesam.
Sve pod kapom UN,NATO saveza,bolje receno zapada,do duse na bliskom istoku neprestalno traju zlocini zapada nad arapima....
Duša me moja boli za Palestinom. Nadam se da će jednoga dana pobjediti pravda.
Nemas se sta nadadti, POBJEDICE pravda, samo put do iste je dug i tezak, pun boli patnje.... Receno i zapisano sta ce biti, samo treba docekati...
Srušit će se i njihovi životi kao što su se srušile ove zgrade. Cionisti usrani, mrtvi..
Pravi Teroristi su ... https://www.youtube.com/watch?v=vHNZInOwDDw
Čifutska kopilad je su li im ovo vojni objekti štosu uništavali. Sve uništeno da jadni narod nema se gdje skloniti.Treba uvesti žute trake opet.
Sve su uništili, hoće da unište gazu i ostatak palestine da zauzmu teritoriju a da naprave etničko čišćenje i protjeraju sve palestinaca, to je jedini razlog ovih napada, ali cijeli svijet šuti a i arapi i njemo promatraju etničko čiščenje i ubijanje civila. Velika tragedija je zadesila palestinski narod. Smrt cionistima.
Ja mislim, da posteni i skolovani jevrjei nebitno gdje zivili se stide i sramote ovog! Uzas, a ti isti Zidovi iz Izraela kad emigriraju u USA su baceni u kvartove sa svim ostalim arapima, jer su isti za one bijele Americke zidove. Imam prijateljicu iz USA (jevrjeka) - kaze mi kad bi rekla da sam protiv ovog nasilja neko bi me od mojih pljuno, a kad bi rekla da sam za onda bi izubila dosta vas oko sebe... kaze sutim i u sebi drzim.
Hajmo Moosnje sad sinkronizirano zajaucite " Hamas je pobjedio ba " :))))))))))))))))))
sizif55 Evo ga prvi ponosni nacista vidi mu samo nick :))))
sizif55 Evo ga prvi ponosni nacista vidi mu samo nick :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Baš ono katastrofa ogromnih razmjera... Šta ti cifuti rade...