Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebace mu te vjestine prezivljavanja u zatvoru, kad ga se neki crncuga dohvati ima da mu oci ispadnu od trpanja!
na faci mu vidiš da ga majka bistrog nije rodila...
Nije mama kriva. Zanjeb'o i mamu i babicu ....Čekale ga na jadnu rupu, a on izađe na susjednu .....
smrt svim fasistima svih vjera vjesajte ih odmah za novu godinu ko kugle na jelkama
ma 30 godina murije i ćao,čemu prostor ovom fašistu
Pogledaj samo kako covjeku vidno opadne inteligencija kad navuce sajkacu i kokardu
Bolji je naziv Americki cetnik hahahha
PRAVI VLAH
Što me ovo nimalo ne čudi, ako znamo da su Srbi najjači u borbi iz zasjede i velikog odstojanja, gdje ga ne vidiš i ako ga ugledaš ne možeš da ga stigneš. Toliko o vještini preživljavanja vojnika bivše rs.
Srpće ... de ne rise ..... zipa DRON
Odgovor vrlo kratak, navedi mi jedan grad da ga vojska rs osvojila bez pomoći JNA ili UNPROFRA,samo jedan navedi, a kom je NATO pomogao vidjelo se 95 -te da ih ne bi sad bi ti pisao iz Srbije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa sigurno decko nije rokno drota bzv.!Mora biti neki razlog... A to sto voli nositi i sto se divi Srpskoj uniformi i doktrini ratovanja e to je druga stvar.Ima od koga i da nauci!!!
"Hrabri " ubica iz zasjede, JUNAČINA ..
sace ga pitat hocel djidjimidji prvo ili elektricnu stolicu. naravno, kao "iskusan vojnik" on ce izabrat stolicu, al ce mu ipak bit i djidjimidji.
Vidi se da je zaljubljenik u četništvo , faca mu je odvratna
Ko moze biti ljubitelj kape sto lici na guzicu?!
Za ubistvo policajca -kriv-smrtna Za ranjavanje drugog policajca (pokušaj ubojstva ) -kriv-smrtna Za izigravanje četnika -kriv-smrtna
E jadnik. Imaš u šta biti zsaljubljenik. U najjadniju vojsku novijeg doba. Najkukavičkiju vojsku koji su rat dobijali ubijanjem žena djece, starih i nenaoružanih, koji su ciljeve, postavljene u Beogradskom SANU, postizali silovanjima i ponižavanjima, masovnim ubijanjem i genocidom. Biti zaljubljenik u takvu vojsku je nešto najjadnije što neko može osjećati u 21. vijeku.
oerlikon..da ti ja objasnim neke stvari...koliko je ta vasa,nazovi vojska bila sposobna vidjeli smo 95,kad je balans u u naoruzanju bio jednak,,5 korpus bio pred b.lukom,,vojska vrs u rasulu..kolona od nekoliko km prema srbiji...dalje...sao krajina je pala za 48 sati...hrvati su vas doslovno isutali sve sa noge na nogu...nemas ti blage veze....da smo mi imali naoruzanje koje vam je tzv jna zdusno dostavljala..piato bih te ja sta bi bilo..vi ste imali sve...ali jbg sposobna vojska...daj ne seri
Ovi četnici baš slijepi pored očiju. Čuj vojska RS. Čuj najsposobnija. Prvo ta tzv vojska RS je bila teroristička organizacija koja je uz pomoć oružja koje je pripadalo i bođnjacima i hrvatima i ostalima, a koje je dobila od JNA a i uz pomoć JNA, terortisala građane koji nisu uopšte bili spremni za takvu agresiju. A to koliko ste bili sposobni objasnio ti je @stingerman. Kada smo i donekle došli do oružja bježali ste i ginuli ko zečevi. Pogledaj samo odnos poginulih boraca u odnosu na civile. S tim što su srpski teroristi ubijali i sopstveni narod u Sarajevu i drugim gradovima...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Što se ovaj posra u vlastiti život ?? Mog'o uživat sve blagodeti zapadne civilizacije, a on - 'oće ! ČETNIK da bude .....
Kakva li je ona nova injekcija za smrtnu kaznu, brza ili spora? HAHA