Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brate Alisan ,Ratnice Shanli , postao si HEROJ ! Neka Te tvoja crvena zvijezda prati vjecno na Tvom putu !
Napred šije protiv suna
mogu razumjeti bombaša,dogruhalo mu i raznio i sebe i drugog,al nemogu razumjeti da par ljudi nagovori čitav jedan narod da napravi ge.no.cid nad drugim,da sa tenkovima iz dana u dan pucaju po nenaoružanim civilima,ub.ija.ju ih po logorima i sad 18 godina poslije pripadnici tog naroda pričaju o poštenju,o terorizmu,o pravdi,o dobru i zlu.ha,ha ha,ha
Zlajogluov i Komšićogluo jaran, a svi su mislili da je Mevlidov jaran.
pa kad je toliki komunista sto se ne raznese u nekoj Siitskoj drzavi ?
znaci komunisticki terorista......takvi su oni svi ...samo sto se kriju......e komunjare otkrivate se.......
"Pripadnici ove grupe, koja je povezana sa libanskim terorističkim organizacijama i sirijskim ljevičarskim frakcijama ... " MA JESAM REKAO DA JE NAPADAC SIJA RAFIDIJA ?! MA JESAM REKAO DA JE NAPADAC SIJA RAFIDIJA ?! MA JESAM REKAO DA JE NAPADAC SIJA RAFIDIJA ?! ne mogu mene folirati sa tim supljim pricama o komunistima koji vjeruju u 72 djevice !