Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikakve velike promjene neće se desiti u Litvaniji, jer se ne ide na promjenu ekonomskog i političkog sistema. To je samo spin, u suštini siđi Kurta da uzjaše Murta.
blago njima pa postoji razlika izmedju opozicije i onih na vlasti, kod nas sve isti debili...i jedni i drugi
a to opravdavam time sto se nikad do sada nije desilo da "opozicija" pokrene narod da se nesto promjeni...narod saam ne moze..jedino sto moze je da zapali zgradu vlade, prebije dva policajca i tu zavrsava "revolt" naroda...opozicija treba napraviti "okruznje" pogodno za borbu protiv korupcije, kriminala...bezvlasca...haosa...