Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To gluposti. Ja nigdje ne procitah da su komentari samo za one koji se razumiju. Niko ovdje ne dolazi da diplomira nego su vecina portala samo za ubit vrijeme.
Toliko ste glupi da ne kontate čak ni ove stvari. Sve što je u vašim glavama je nacionalizam i mržnja. Fakat ste degradirani. Čast izuzetcima.
Kao prvo ako ce te pricati o tome kakvi su smece Italijani i kako pojma nemaj o ovom ili onom,grdno se varate.Ja sam trenutno na stuju u toj drzavi i mogu reci da sam impresioniran njihovom i neukom i tehnologijom, otvorenoscu ljudi, spremnosti da pomognu. Ne ide im uopse lose. Oni mrze Berluskonija iz dna duse misle da je idiot ali bas kao i u BiH opozicija im je jos gora. Stoga ako ne znate o cemu pricate,ne znam odakle vam potreba da bilo sta komentarisete.
a neko proda arapima za dolar cementaru
Iso dodig da mu uvali plafsicku svakako je sada samo potrosna roba a na takvoj robi je italija i izgradila svoje temelje
pricas iz zemlje u kojoj se velica sultan fatih,sam ne znas kako si poturcen ,pola vas laze sebe o antifasizmu,svi vam bili u handzarima zatvarate oci nad zlocinima pocinjenim nad srbima i hrvatima i da sad italijan bude panj u odnosu na naseg bosnju e jes malo morgen
Ne kontam šta ti nije jasno, pričao sam sa različitim slojevima društva, u različitim situacijama, s time da su rijetki sposobni pričati o bilo čemu osim o calcio. A da Benita prodaju na svakom koraku je druga priča.
znaci pricao sa radnicima
Svaka cast gospodine prdsjednice! Racunamo na vasu pomoc u presijecanju koridora u Posavini. AVE DUCE !!!!!
Pričao sam ja sa puno Talijana, od Trsta do Napulja, velika većina ne zna šta je bio Benito. Ima puno dobrih ljudi, većinom se bave socialnim radom, ali većina je buranija polupismena, taman da im standard bude kao kod nas.
Pa Dodik samo može u posjetu ovakvim majmunima...ccc
degenerik.
da si pricao sa arhitektom,ili istoricarom,slikarom ili bilo kojim obrazovanijim iole italijanom znao bi nesto pogledaj boraniju u bosni,ne zna ni kako su poturceni,a ja ne verujem da prosecan italijan ne zna,ko je podigao koloseum,i za sta je sluziio ...ovde samo zele da kolju hriscane i secaju se svojih bivsih godpodara osmanlija
legendarno!!!!
Pa dobro nije to samo umjetnost tu je prije svega nauka, a vladari su bili barem mecene, Medici i slični. A vidi ih sad, ništa, dvije rečenice ne možeš s njima progovoriti, jedino calcio i to na talijskom, ne znaju jezike, ne znaju kompjuter upalit,..