Italija
0

Lijepa Mara nova Berlusconijeva ministrica

FENA
Silvio Berlusconi hrabro je imenovao nove članove svoga kabineta, pa je tako u srijedu odlučio da će prekrasna Mara Carfagna, nadimka Mara La Bella, biti nova ministrica koja će brinuti za jednakost spolova.

Čin uvrštavanja Mare u novu vladu hrabar je potez jer je dotična 32-godišnja gospođica već jednom uzdrmala Berlusconijev brak.

On je čak javno priznao da mašta o vjenčanju s Marom, pa se zbog te nepromišljene izjave javno ispričao svojoj supruzi Veronici Lario.

Mara Carfagna upala je premijeru prvi put u oči 1997. godine kada se plasirala na šesto mjesto u izboru za Miss Italije. To je iskoristila kao odskočnu dasku te narednih šest godina provela radeći kao hostesa u nedjeljnom TV programu.

Iako se u spomenutoj emisiji pojavljivala polugola te također oskudno odjevena pozirala u brojnim magazinima, Mara, inače diplomirana pravnica, tvrdi kako njeguje tradicionalne obiteljske vrijednosti.

Mara La Bella postala je jedna od četiri ministrice nove Berlusconijeve vlade koja broji 22 člana. Zalagat će se za što veći broj žena na talijanskoj političkoj sceni.