Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha jeli ovo opet neko masonsko/vatikansko sranje o obozavanju sunca koa bozanstva koje se korz medije filuje ljudima u glavu ....fuck you and you sun
Ovo kao da je pisao Semir Osmanagić. Vjerovatno su i vanzemaljci krivi, jer su umirili sunce, pa da nas mogu lakše porobiti za par godina, i zauzeti ponovo piramide, gdje Semir tvrdi da su nekad prije 6000 godina parkirali svemirske brodove i točili gorivo u njih. Za sadašnje ekonomske prilike krivi su 1. George Bush i njegov nedostatak mozga, inteligencije i elementarnog obrazovanja, te ratnohuškačka politika 2. Gramzivi, pohlepni bankari kojima nikad nije dosta, pa su morali da tjeraju situaciju s kreditima do potpunog kolapsa 3. World Trade Federation i njihovu svetu \"globalizaciju\", zahvaljujući kojoj, kad amerikanci naprave glupost, cijeli svijet mora da ispašta. No naravno imamo novine poput Independenta (u kojima, usput, ni slučajno ne rade polupismeni novinari već najbriljijantniji naučnici s Harvarda i Oxforda, pa tako i dobivamo ovakve informacije) i portale poput Sarajevo-x koji očito misle da su im čitaoci majmuni bez mozga pa im objavljuju ovakve priče.
Cemu ovakve lazne naucne vijesti ? One trebaju pripadnicima sekte New Age (u kojoj se nalaze i piramidasi), radi blacenja prave nauke. Evo sta oni pisu: \"već o Suncu koje se \"umirilo\" i ne zrači dovoljno energije i toplote.\", takodjer pisu i sljedece: \"Iako ovo dovodi do trenutnog otopljavanja na Zemlji, s obzirom na slabu solarnu aktivnost, Sunce je bukvalno hladnije, što će se odraziti i na vremenske prilike na zemlji u vidu bitnog zahlađenja.\" Iz ove \"nauke\" prozilazi da sto god je sunce hladnije, na zemlji se sve vise otopljava (led, vjerovatno). I to objavljuju \"vodece\" naucne novine u domenu ZUTE STAMPE, a prenosi vodeci portal ZUTE STAMPE sarajevo-x.
sve utiče osim ljudi. samo ljuti (veliki svjetski močnici) ne utiču na krize a sunce, led, životinje, cvijeće... sve što je normalno utiče. j edite g ovna i prestanite prenositi ovako glupe vijesti. \"i kad im se kaže ne remetite red na zemlji, oni kažu mi red samo uspostavljamo\".
ufff,... sunce ti kalajsano!!
AKADEMICE, jeremy... Cesto sanjam kako mrsimo kosu jedan drugom ,dok teku dani ranog proljeca...kao da je juce bila ona noc koju i jeremy gore pomenu kada smo bodro i ustreptalo trpali jedan drugom u debela crijeva, frisko podaprana...Dok je vani hucio sjeverac...britki...A pahulje lelujale svuda uokolo,valjda i same razdragane zbog nase ljubavi !!! Pa i mjesec se s vremena na vrijeme, pojavjljivao...i migao nam onako seretski....Kao da nam daje podrsku i govori...AKADEMICE,jeremy,Pipo...velika je ljubav vasa... OSTADE MI I KONKRETNA USPOMENA I VESELO CU DA VAM JE SAOPSTIM...TRUDAN SAM, RODITI CU SLONA....VEC MU VIRI SURLA... Spremio sam ime malom ljepotanu...BOSANKO...ima neke simbolike
hajde bar nećemo imati one nenormalne temperature...