Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako je i sule tihic branio bosnu iz njemacke
Šta bi jaro, slabo palljevine od folova šije-sunije. Džaba ti obuka. Ove bošnje se ne lože baš onako kako su ovi tvoji mislili. Koji je sljedeći fazon, jer i ovo oko paljenja zastava je tanko, jer za bošnje sve su zastave obične krpe, nisu vrijedne ćibreta, a muslimani znaju pod čijom su zastavom, ne moraju mahat njome. Hajd vidi tam imal kakav novi fazon.
Gdje si hitleru kad si najpotrebniji..
treba tamo poslati atifa da malo organizuje palestince,iran i egipat nek dadnu naoružanje palestincima i za 2-3 dana židova neće biti na kugli zemaljskoj
S.m,rt cionizmu, njegovim vehabijskim slugama i njihovim zapadnjackim pokroviteljima! Stop genocidu i teroru koji provode sirom Bliskog istoka! Zivio otpor palestinskog i sirijskog naroda!
Kreteni poput ovog ispale raketu koja izgleda poput pracke prema Izraelu na sto njihov kreten jedva doceka da ih zaspe raketama... Dole ginu i Palestinci (neuporedivo vise) i Izraelci, svi civili. I nema mira, kao ni igdje drugo u svijetu, dok svak svoje kretene ne ukloni. Sto isto tako znaci i da nece svak dobiti ono sto misli da mu pripada. Nikad niko u istinskim pregovorima nije dobio sve sto je trazio na pocetku, ali je to jedini nacin da se krvoprolica trajno zaustave. Konacno, uvlacenje bilo koje druge zemlje u otvoreni sukob nece donijeti nista nego ispucavanja na teritoriji Gaze i Izraela u kojem ce, opet, samo njihovi civili ginuti.
Juče poginule još dvije vođe Hamasa, ali ako ovaj iz Sudana kaže da će pobijediti, onda je valjda tako.
Iako pišeš na čistom bosanskom, ne slažem se sa tom tvojom izjavom.
e nek je fahro (bosnu) branio na mojmilu ili na nisicima .. daj ba
Ne moze ampak, ili da ga puste u kolicima. Sad ogorcen sto ga je opalila karma zbog njegovog ratovanja protiv Bosnjaka koje je htio izbaciti iz njihove vlastite drzave (i njegova je ali on htio sve za sebe i svoje 7% naroda) i zbog mrznje prema muslimanima svijeta cak i kad pate, pa sada od frustracije na svakom postu jedva ceka protiv Bosnjaka da pise. Sam si izabrao rat sredisnji Bosjace, sam si izgubio. Karma je cudo.
Sa prvim se slazem, no drugo je bullcrap. Mi nemamo nista protiv Amerike, licno volim tu drzavu, jer u njoj mozes biti slobodan covjek i smatrati je svojim domom iako ne vodis iz nje porijeklo. Hamas je glupa organizacija, koja ispaljuje selfmade rakete za koje zna da nece pogoditi cilj (ili u vrlo rijetkom slucaju) i zna da ce osveta Izraela biti grozna za narod Gaze. Nazalost, iako se mnogo Palestinaca ne slaze s njima, boje ih se da bi se suprostavili. Za mene je Hamas kriv kao i Izrael, ali neduzna djeca nisu ni malo kriva sto zive zatvoreni i svako malo budu napadani. Podrzavati neduzan narod nije isto kao podrzavati hamas ili biti protiv US, sto prosjecni Bosnjo nikad nece biti.
ja sam selimovic ulfeta iz svicerske volila bi da mi se jave mladi momci bosnjaci na facebook
palestinci vode glupu politiku zato što imaju ovakve vođe. lako je njemu iz sudana govorit kako je kraj izraelu zato što je na sigurnom a zna da to nije istina.da sam na mjestu palestinaca ja bi pokušao što bolje odnose s izraelom izgradit dok malo ne ojačaju a onda kad se budu najmanje nadali napast.
זמן ישראל חי!
ampak Mame se ti svoje zidovske n.a.j.e.b.a.o poslije nas svih shita i sunita zajedno.....
Štimac pozvao Gotovinu i Markača da izvedu početni udarac na utakmici protiv Srbije