Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klasicno govno islamsko svinjsko
pakistan crna rupa civilizacije.. pogledaj njih a pogledaj indiju danas.. a prije pedesetak godina krenuli sa iste tacke razvoja .. cim ti vjera odredjuje nacin zivota tu nema napretka.. da se slicno ne desi sa ova dva djela bosne..vjerovatno nece jer je suvise blizu zapad..
Hajvan
I to upravo kaze turski isprdak - pogledaj malo sebe i svoje heroje a la ratko mladic ili usmrdjeli koljevic - pravi manekeni (da ne govorimo o ovim danasnjim). Osim toga samo vi cvarci mozete bit lojavi, jer osim sto zderete slaninu, svinje koristite i kao seksualne partnere.
imali medj ovim muslimanima,neko lice koje nije masno...ko neku skramu da imate od loja?
Moron ništa drugo.