Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne mogu da vjerujem da se takav barbarizam moze pokazati od strane covjeka prema covjeku.To ni zivotinje gladne krvi i mesa ne bi pokazale prema svojoj zrtvi.U snimcima se vidi kako zrtvi-Gadafiju- guraju toljagu u rekter ,dok ga drugi vuku za kosu... O,tempora o mores ! Zar ovi ljudi treba da vladaju Libijom ? A jos se Obama ponosi time sto je Amerika uradila u Libiji-sramota !
Volio bi ja da ostane Libija al za 5 godina nema vas vise na karti :(
Wehabije su ubile gadafija!
ovaj lici na onog sto je komad drveta gurao u rektum gadafiju, ma libijci svi tako izgledaju.
CITAJUCI ZALOPJEVE KOMUNJARA I SRPSKIH FASISTA KOJI ZALE ZA OVIM DIKTATOROM ,MOGU SAMO RECI:SVAKA CAST ZA SILOVANJE TAKO SE TO RADI SA FARAONIMA I UBICAMA SOPSTVENOG NARODA! za komunisticke pse i srpske fasiste: sta mislite koliko je stapova slomljeno u libijskim guzicama po kazamatima libijskim za vrijeme vladavine ovog komunistickog diktatora,ljubitelja srpskih fasista? Jos deblji kolac za nase komunisticke kerove i srpske fasiste! Tako se to radi ! LONG LIVE USA and NATO!
Kakve je to stvari Gadafi njima uradio, recite mi molim vas?
dedziiovo vrijeme..
dedjalova garda....e gle mu cela,pa bude uredu....ima nekakvu tacku na vrh cela....
Ovaj pljunuti amerikanac!!!
Mahmude Jibril, mozda je Pukovnik Gadafi bio despotski vladar u to ne sumnjam, ali da su tvoji borci za oslobodjenje od Gadafijevog despotizma pokazali barbarizam koji se granici sa zivotinjskim nagonima u to sam se uvjerio gledajuci video kasetu o zarobljavanju i mucenju Pukovnika metodama koje nisu poznate u istoriji covjecanstva. Ova ce vas kaseta progoniti sve dok ste na vlasti i dok vam vasa pokoljenja budu trazila oprost od Boga za gnusni zlocin.
Sadama su ubili, pa Mubaraka skinuli i sada Gadafija. Ruže ne cvjetaju ni u Iraku ni u Egiptu. Nešto nisam optmista ni za Libiju. A i ovi tipovi iz Prelaznog vijeća su obična banda koja se dočepala oružja.
koji je ovaj majmun?
Smece od covjeka.
dzeko dijamant peder haha
laze ko ker!
Pa nece covjece 3 prsta dizat