Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan je bio LIDER LIBIJE - puk.Gadafi. Ovo su marionete, i zaslužuju ono što ih sljeduje!
...meho, libija te zove...
napad trajo tri sata a jeddva okarakteriziran ko pokušaj ubojstva jednog dužnosnika? ako neko može držati oružani napad na neki objekat u kome se nalazi zvaničnik te zemlje a da pritom niko od napadača nije neutraliziran onda je to vojna pobuna-ustanak!!
koliko su danas ljudiybili krscani? oni ne pauziraju ni za najveci praznik, masina za ybijanje covjece...
nije on libijski lider već libijsko g..o.v.n.o postavljeno od strane zapadnih faš.ista
Borba ide dalje . Ako mora i do istrebljenja !
http://www.youtube.com/watch?v=lWqyyoEEnIY
komunnnjare pokusavaju ubiti legitimne libijske vlasti.......nema vise Milosevicevig jarana Gadafija da ubi_ja cim neko zine
zamo s.r.b.i.c.a i njihovih megalomanskih zelja.. S.R.B.IJA DO CACAKA najnovija parola huhuhuhahahahahehehehhe
nazalost ideja o "velikoj smrdiji" nije uspjela hihihihihhihih
@čudno Meni je npr. čudno da gdje god se nalaze smrde, tu je i belaj, bez obzira s kim imaju posla, dovoljno da su tu = belaj, tj. traže gusci čepa, pošto realno NIKADA nisu ništa ni pobijedili/osvojili, samo ga očito znaju primiti u pakaš, i to duboko, bilo od Bošnja, Hrvata, Kosovara, Evropljana (NATO) ili Albanaca i Amerikanaca! Nema ko ih ne handri posljednjih 20-ak god.!
SRBIN=SMRDI KO LES PIJE RAKIJU I JEDE KRMETINU PRLJAVA CUNA I PRLJAVA GUZA FUJJJJJJJJ
KUPON !!! KUPON !!! RADNICKI KUPON !!!
zapitaj se ko postavlja u arapskim zemljama vladare i ko je proizveo te ratove o kojima pricas
Idi jedi krmetinu i pij rakijesinu prljoguzac jedan
@@cudno Dijete idi spavati,mali maloumni djamijski misu. Cuj prije 15 godina se nisu spominjali Libija,Irak i Afghanistan ?????? U Afghanistanu gradjanski rat od 74-e. U Libiji Gadafi dosao na vlast vojnim udarom 69-e a Irak 80-e napao Iran,pa 91-e Kuwajt.