Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci moji, nemusliman nikad neće biti zadovoljan muslimanom, uvijek će blatiti našu vjeru, ma koliko god se mi trudili nametati tkz. "evropskom" Islamu, uvijek ćemo biti smetnja, zato je naš opstanak naše jedinstvo i borba protiv svih onih koji nas ne žele ovdje. Bosna je zemlja Islama, bila i ostat' će, ako treba 1000 ratova, 1000 ratova će mo voditi. I love Allah the Most Merciful.
Ti si vođen mržnjom, zasljepljen si požudom, ne vidiš dalje od očiju, zato ćeš teško razumiti bilo koju vjeru, pa i svoju nemuslimansku, jer da bi razumio svoju nemuslimanski vjeru, moraš krenuti od prve knjige koja se bavila hrišćanstvom i tek na kraju pročitati Bibliju. Čitanjem ćeš obogatit' svoj vokabular, koji je pos vemu sudeći vrlo siromašan, zato ti preporučujem par historijskih knjiga da porčitaš, par knjiga o nemuslimanskoj vjeri, a naposljetku i par knjiga o Islamu. I love Allah the Most Merciful.
Ovaj ubija više, a sve "legalno" https://www.youtube.com/watch?v=ZpYMXrNaZ8A
Fakat klix Alah i Mohamed pisete, hajde da se nikad ne cuje za te pojmove u BiH al ovo je bas sramotno.Ovo su greske koje su specificnije za komsiluk i otkrivaju da kradete tekstove ili se inatite muslimanima u BiH namjerno pogresno pisuci.Kako god zalosno je.Cemu ovdje dopustanje komentarisanja?Zar i ovdje ne spominju teroriste kao sto vi forsirate vezano za situaciju u Francuskoj?