Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LINK ZA ZANIMLJIVU KNJIGU http://www.znakovi-vremena.net/Dokumenti/Urote/John_Coleman_Komitet_300.pdf VIDEO LINK http://www.youtube.com/watch?v=tRho1X4IsFw&feature=channel
LINK KOJI GOVORI O CIONISTIMA http://www.ivonazivkovic.net/annuit%20coeptis%20prvi%20deo.htm DRUGI DIO LINK http://www.ivonazivkovic.net/annuit%20coeptis%20-%20drugi%20deo.htm TRECI DIO LINK http://www.ivonazivkovic.net/ANNUIT%20COEPTIS%20TRECI%20DEO.htm
LINK ZA KOMPLETAN TEKST http://www.iltizam.org/tekstovi/read/1978
CIONIZAM JE ZVANICNA POLITIKA IZRAELSKE DRZAVE.MASONERIJA JE RAK RANA PLANETE A,U SLUZBI JE CIONISTICKE POLITIKE.Prof. Alfred Gulijam Na koga se sve odnose Božija obecanja? Kolika je bila površina obecane zemlje? Da li je obecanje bilo bezuslovno ili je zahtijevalo ispunjavanje odredenih uvjeta? Poznati kršcanski teolog professor Alfred Gulijam (1888-1965) analizira jevrejske tvrdnje u vezi sa Palestinom, i to u svjetlu Starog zavjeta. On istražuje biblijske pasuse koji su veoma poznati religioznim Jevrejima i koji su veoma važni za kršcane, narocito za kršcane u Americi. Njegovi odgovori glase: Zemlja je bila obecana cijelom Abrahamovom (Ibrahim, a.s.) potomstvu, ukljucujuci i Arape, ne samo Izraelcane. Obecanje je bilo (vremenski) ograniceno. Božija obecanja patrijarsima prekinuta su zbog nacionalne izdaje. (Jer u sirijskom zarobljavanju stanovništva Samirije, te u babilonskom zarobljavanju stanovništva Judeje) poslanici su vidjeli ispoljavanje Božije kazne nad neposlušnim.
da li se slucajno sad osjecas pismen?
sandzak , nije sandjak , hajvanu jedan nepismeni
Slabo Uporedivo: Srbija za razmjenu teritorija \"Sandzak za Entitet RS\". Za razliku: Srbija postoji legalno, nije stvorena Etnickim ciscenjem, brisanjem preko 400 sela i gradova i tjeranjem milliona putem masakara, tako da se ni Sandjaka ne bi tako odrekla, za razliku od Cionista (Novonaseljenih Cifuta).