Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzubrad cionisticka nece se kaniti Palestine dok sve muslimane ne istjeraju iz njihove drzave - a Arapu suti i tuse se u americkom novuc: PFUJJJJJJJJJJJJJ JA SVIJETA!!!
Ucimo dove za palestince. Ne vidim drugi nacin da im pomognemo. Budimo ustrajni i iskreni. Allah nam se smilovao.
:))))))))))) hahahahahah
divno otvarase jos jedno ratiste ... ...
Isak Sterman ,next...
optuzuju putina i uspordjavaju ga sa hitlerom a ovaj je deset put gori od putina i svih ostalih fasista sto ova zemlja zapamtila,putin je dobrotvor na sprem ovog.
BAKIJATO NIKO NIJE SVJESTAN ŠTA SE DEŠAVA USKORO...NIKO NIJE SVJESTAN OSIM OVIH AMERA ŠTO SE REKLAMIRAJU PO CIJELOM SVIJETU KAO ONI ZAJHEBANI I TO...OVIM BI PREPORUČIO SVAKO NA ZEMALJSKOJ KUGLI DA SE PRESTANU ZEZATI JER JE KALIFAT FORMIRAN I ON JAČA...VRAĆAJU SE VRIJEDNOSTI KOJE SU BILE PRIJE NEGO SU AMERI POČELI PROSIPATI DEMOKRATIJU I ŠIRITI SE KAO KUGA...TOME JE KRAJ SADA I USKORO ĆE SVI PLATITI TAKO ŠTO ĆE SAV SVIJET SAZNATI ŠTA SE RADILO I KAKO SE RADILO...SVE PARE KOJE SU POKRALI VRAĆAJU NAZAD A VIDJEĆEŠ I KAKO...AVE ARAPSKE ZEMLJE SE VRAĆAJU POD KALIFAT I USPOSTAVLJA SE SISTEM UPRAVE JEDNOG ČOVJEKA KOJI VODI SVE MUSLIMANE SVIJETA...KRAJ GLOBALIZACIJE I POKUŠAJA STVARANJA NOVOG PORETKA MASONSKOG EKSPERIMENTA ,STVARANJA 100 000 MILIJUNA LJUDI NA SVIJETU I UMIRANJE OSTATKA....RAĐA SE NOVA NADA DOLAZI IZ RUSIJE I KINE I KOREJE...PLAĆENICI I STRATEZI ĆE SADA MATER SVOJU PROKLINJATI ŠTO IH JE NA SVIJET DONIJELA....
koji je ovo fasista liberman hitler je za njega dobrotvor.
koji je ovo fasista ovaj liberman njega ko bi kamenom udario iz kamena bi se nur vidio,veceg fasiste nema hitler je mala maca za njega,zatoj on dodikov prijatelj.
Samo da se zna; Brabonjčić je imao nekoliko sastanaka sa izraelskim obavještajcima dok je bio ministar četničke sigurnosti, ukoliko pogine i jedno palestinskog dijete od ruke izraelskih zločinaca odmah treba ubiti sandžačkog psa Brabonjčića kojeg je Serić Kisindžerov agent i bivši UDBA-in CAR i čikaški đak učio klanjati i davao mu čokolade
E ovaj je ubijo onu djecu da moze svoj faziman sprovodit zajedno sa sad,providnoj libermane prijeatelju od genocidistana zna svako da ste vi ubili tu djecu da bi mogli svoj fasizam provodit.tako su i srbi ubili svoje negdi na kosovu neku djecu u kaficu optuzili albance da bi im fasiszam uspijo i na kraju vucic fasista prizno da su ich srbi ubili.kose sa genocidasima druzi ubitvo mu dodje kao dobar dan.
Đe je sada banditsko podzemlje tzv. IDIŠ da brani islam u Palestini?
Ne isplati se, može da se pogine...
pa koliko znam ona im i jeste cilj, moraju prvo zavrsiti irak i iran da bi stigli do palestine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naprijed Izrael , bravo gospodine Liberman. Snažno udariti po teroristima u Gazi i prirediti im poslednji iftar.
Ma samo rokati islamske teroriste. Izrael zna da je BiH uz njih osim ovih terorista iz rezervata 24% :)))
Kuda da pođem u ovu prazninu ispred sebe? Da se javim svojima ko sablast Il ko sramota prijateljima? Gdje god se javim među ljude nastane tišina Pogledaju me kradom i nešto prošapću i ćute Ja sam ko neki nosilac tišine i ćutanja Još mi je ostalo da se družim s kamenjem Kamenje ne zna da se stidi, kraj mene leži nepomično i ćuti zajedno sa mnom ćuti Sunce me prati kao oko Uviđam: treba otići nekud daleko od sunca Svoje ću tijelo ostaviti ticama Sebe izgubit u ništavilu.
Vi ste sramota svijeta.
Svi u napad jedna je Gaza Svi u napad jedna je Gaza Svi u napad jedna je Gaza
kad krećete?
ja nikad nisam krila da sam hrv. podrijetla, hvala na uvredama u svakom slučaju, od koga su to je kompliment;)
"obrambeni štit" ja glupog imena, mati moja mila
Valjda ima i neodbrambeni štit, pa da se zna :))
Štit kao dio vojno policijske opreme i služi kao obrambeno sredstvo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)