Razdvojila ih televizijska ekipa
0
Liban: Tuča političara tokom debate zbog Al Assada
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pose.rem ti mrtve i njihove kosti... pi.cko jedna..krijes se gore nego da je rat... PS zato DODICK ne smije doci u Sarajevo da gostuje..zna da bi dobio po pi.cki... SRBI PI.ZDE SVJETSKE....
treba vakih događaja više i kod nas za narodne mase
a što ovog kod nas nema u parlamentu? mislim u svimnormalnim parlamentima se biju a građani piju, a kod nas parlamentarci piju, a građani se biju?
sto ti je bejrut... od njih nista drugo, ni ocekivati... ali volim taj grad... za sve vas, pokusajte jednom otic\' tamo... jest\' da nam je zafrkano (bosancima) vizu dobiti, ali nekako sam dobio nakon 2 odbijenice.. i bio u prilici da uzivam u carima Beiruta.. grad ludilo, barovi na svakom koraku, bas lively city..... pozz IC
Bezbeli , nije mogao otrpiti uvredu kad mu je rekao da je sin v.l.ax.nnje .Poslije toga kako se jasno vidi , udari brat na brata..Teska uvreda.
Ocete da vam prevedem? Lijevi brko je desnom je.bo majku onu bal.ijsku i ovaj njemu isto, ovaj se iznerviro i hoce stolicom da ga puca, eto ti, ko bi reko.
Što mi kradete klipove bez pitanja mamlazi aaa?!?Kakvi ste vi novinari??? Znam te ispijaš kafe u galeriji,ima da neki zub progutaš!
I sad ce se Amerika uspostaviti mir, mamu im j****
duni mi ga u ampak !!! ;)
divljaci,Bog im dragi dao naftu da se ne pate a oni i dalje ostali divljaci umjesto da su se obrazovali gradili bolnice,ceste ,tvornice KRETENI NAJOBICNIJI
hajmo seljacine, tipkajte najprimitivnije sto mozete sad ko pravi bosanci
JA MISLIM DA BI OVAKO DODIK OD STRAHA GURNO SEBI PRSTE U SU.PAK I JEO GO.VNA SA TRI PRSTA HROK HROK
Da se kod nas hoce Zlaja Dodo Covic i ostala bagra ovako pohavljat.
Kakva crna tuca...pa nisu dotakli jedan drugoga...
Arapi...
Čuj tuča, ovi iz redakcije stvarno nisu normalni. De makar pogledajte video prije nego se provalite sa ovakvim umobolnim naslovima.