Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gtagas 22.01.2010. u 21:21 baljije, pokoljeni cete biti svi ovom bi zabranio pristup internetu i dao na čitanje bosanski/hrvatski/srpski jezik i knjizevnost za peti razred osnovne na čitanje :D
Previse se sigurno osjecaju u nato narucju, kao uz ss divizije sto su...mislili nigdje kraja...pa belaja...ode hico, bi nogama hico...ruje zuje ljute guje...danas onaj rece da nato i ne stiti bas kao sto se misli, avaj, aman, zaman...to ce reci...u prevodu...zacepi gubicu, usraso!!! Da te ne bi strefio kondicional, ahahaha!!!
Smracilo se nesto iznad Zagreba, tek da se zna da su Ruje prmilie k znanju usrasu!!! Da ne bi bilo kakve grmljavine?
jeli ovo srpski brat kozjih brabonjaka?
jeli ovaj nije informisan kak su ruski dobrovoljci sa srpskim siledzijama i ubicama harali po BiH-i i njegova braca gadjala djecu i gradjane Sarajeva?znaci da ima materijala tuzit i rusiju za genocid civila Bosnjaka u BiH-i!
Ma boli me neka stvar i za Kosovo i za Sandžak i Vojvodinu ali nek ne diraju BiH jer može biti svašta ako raspišu referendum a sada im nema ni Crne Gore ni SAO kraina da im doturaju oružje i dobrovoljce.
gtagas, upravo ti koljemo mamu kurcem. u toku joj je valjda akcija \"platis jedan, dobijem deset\". recesija, sta ces.
baljije, pokoljeni cete biti svi
Ova ruska budala se ili pravi blesav ili je blesav. Ako bude referenduma, nema Daytona, sto znaci vracamo se na 1995 sa stotinjak puta vise oruzja.
Pa neka idu na referendum ljudi pa pustite ih,, mi cemo reagovati isto kao sto su i oni na nas referendum, cijepacemo republiku srpsku u AUTONOMNE OBLASTI,, idite ko vam brani pa nije ovo 91. A referendum u SANDJAKU , Vojvodini, Presevu, ( ima SIPTARA za jos jednu im DRZAVU ) tek ce da dodje ,, samo ti DODIK raspisi referendum .
Opasne se igre igraju.
Da gos. Lavrov, ali ako se raspise referendum onda je zapravo raspisano ukidanje Deytona, pa stim Bosna i Hercegovina ima pravo da zastiti svoj narod i svoje granice, dali ce to biti oruzanom silom sa NATO-m ili Amerikom na celu uopste nije vazno, vec je vazno da se stane na rep separtistickoj-fasistickoj ideologiji Milosevic-Karadzic-Dodik.
Samo ne znam ko bi stao na stranu muslimana!!!
Ohoho, i Rusija se javlja... da ne pocne i 3. svj. rat oko Bosne?