Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...gledaj budalaštine, ne mogu da vjerujem šta čitam...
Meni se povrača, ako ćemo iskreno...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AAAAAAAAAAAAAA HA HA HA HA HA HA HA HHHHHHHHH HA AAAAA AAAA HHHHH HHHHHHHHH HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA AHA AHA AHA AHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HAAAA!!!!!!!!! ..................... :D :)) Dragi Boze, o cemu MINISTRI raspravljaju???? o DESET PISLJIVIH bodova sa parade SUNDA i KICHA zvanoj "eurosong" pa ovi su gori SARLATANI cak i od BH vucibatina-politicara :))))))))
Pobjeda na Eurosongu ima veliki ekonomski značaj za zemlju koja pobijedi.
Ima, ekonomski unisti zemlju koja treba iduce godine da organizuje takmicenje. Ne kontam ih, pa nista im ne znaci tih 10 bodova, a nije sad da nemaju o cemu drugom raspravljati. Ovim ministrima bas dosadno...
Auh zaista medjunarodni incident...grrrr. Idioti dokoni!
Mladi bh. naučnici osvojili zlato i srebro na međunarodnom takmičenju u Rumuniji!!!!!!
takmicenje je 'dokaz prijateljstva medju susjedima' i kao takvo mora se uzeti za 'ozbiljno'! nije bitno dal je pjesma i izvedba dobra vec broj poena koji dobijes od susjeda. ii sto je najbitnije svi su isti. skandinavci uvijek kukaju kako istocno europejci glasaju za susjede a vidi djavla sad kad se ex yu drzave ne plasirase u finale. 12 tke samo susjedima :))
a to bio eurosong?
trazim zenu bosankjinu, imam 20 godina, i zivim u austriji neka mi se jave na fb :))
ZAUSTAVITE URBICID U SARAJEVU POD NAZIVOM TIBRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZAUSTAVITE URBICID U SARAJEVU POD NAZIVOM TIBRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa to je jasno ko dan da je u Eurosongu jako puno korupcije i mita. Pa ko recimo provjerava Bosanski ziri kod glasanja, teoretski moze se kupiti par ljudi koji mogu prekrojiti rezultat kako njima odgovara.
Eurosong je već odavno postao politički alat kojm močnici velikih zemalja kontroliraju male zemlje !!!
"...tako da 10 poena od Azerbejdžana ne bi ništa izmijenilo...." Čemu onda srklet među susjedima pitanje je sad.....
haha, bitno je da se njihovi političari zauzimaju za svoje...
E saće napast´ Azerbejdžan...
Ne, neće ga napasti. Postoje i drugi načini za izvlačenje sirovina, osim te "agresije" :) !!!