Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim vas da genocidnu k.rm,a.d samo ignorisete.. Jer oni nisu vrijedni trosenja vase tastature, a replikama njihovih postova im samo dokazujete da su uspjeli u namjeri zbok koje su i usli na ovaj sajt (da isprovociraju). Zato molim vas: genocidno k.r,m.e --> Ignore i eventualno prijava moderatorima koji su manje vise efikasni u brisanju njihovih komentara... P.S. ovaj post mozete kopirati.. Hvala
Bitno je da nismo vl@ska nacija koja je sluzila turcima za kuluka, pa poslije postali srbi, pa onda jugosloveni , pa ponovo srbi.
Napad na Iran, bio bi katastrofa za čitav svijet, ali prvo za Izrael.
@realista Neće biti potrebe za tim,svaki od te novokomponovane i kvazi-nacije čuva na tavanu ikone predaka za \"ne daj Bože\"!Svakih 20-30 godina oni promijene identitet,zavisno koji okupator je na vlasti.Sad su u fazi obožavanja plavo-žutog trougla koji im je neki stranac nacrtao.
Zar ima neta u toj sumi gdje zivis..
Ako Ameri napadnu sije i pocnu siti po Iranu i mi Srbi cemo napasti ove sundace u BiH-sundacemo po Bosnjistanu ko Marko po kaldrmi na svom Sarinu.
Meni vala svejedno, bio ili ne bio..
Napad na Iran bio bi katastrofa, ali za Iran naravno.