Sirija ima bojni otrov
0
Lavrov: Hemijski arsenal pod kontrolom
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@anadolija, vi Sije decenijama samo dobro tekbirate i otimate Sunitsku zemlju dok Suniti ginu i ratuju sa cionistima. nego, sta kaze "iranski kulturni centar" jel im zao sto ce Sija Basar uskoro pasti i sto ce Muslimani vladati Sirijom?
Ne brinite IR IRAN sve kontrolise hemija je na sigurnom , meho ti posebno ne brini ako si primjetio zemlja iran je jako napredna sve proizvodi nije ko saudija nigdje fabrike sve sto imaju je od nafte i ljudi koji dodju na hađ , kralj i princevi uzivaju a narod hm hahah isto pa kao i ti ....
Rusi prodaju oruzje Sijama a cim dobiju pare odmah jave zapadu tacnu lokaciju oruzja i zapad ga unisti. Pa onda rusi opet prodaju oruzje Sijama i tako u nedogled.
Ovi Rusi lafo pomazu rezimu Assada, a ustvari njihov jedini interes je da kontriraju SAD-u da bi ispalo da se i oni nesta pitaju u ovom svijetu. Da ste neko i nesta, sprijecili bi raspad SSSr-a, a i mnogih dr zemalja na cijoj ste strani bili npr Srbija.
""Imamo pouzdane informacije da sirijske vlasti za sada kontrolišu situaciju. Ako pobunjenici dođu do hemijskog oružja, postaće velika prijetnja. Ali za sada nema razloga za ozbiljnu zabrinutost", rekao je Lavrov tokom sigurnosne konferencije u Minhenu." da njegova guzica granici sa Sirijom, pitao bih ga ja ima li razloga za zabrinutost ... koju smetljarsku politiku ponekad vode braca Rusi ...