Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj ako bude proglašen opasnim za društvo.Ovom cirkusu zapadne civilizacije nikad kraja.Pa jel moguće da ne bude proglašen opasnim za društvo?Moguće je,takvi u BIH hodaju slobodno.
izgleda da najveci broj serijskih ubica dolazi iz jevrejskog naroda.
ti si qarna
sad je on jadno bolesno dijete, samo da je musliman onda bi bio terorista ovako je bolesnik.... klasicna americka prica...
Nikad ne pustiti breivika na slobodu-takvi su za gasnu komoru ili dozivotni Guantanamo.-
Napredni paganokristijanisticki Zapad
Ma kakve igrice , SIHRI. Igram i ja svako vece ubi se, al neki dan kad se sav ne sheba bog neke macke, jedva ostadoh na cesti. Kreno na posao jedva gledam i mal raaspalio posto kasnim a gospodja macka paradira preko ulice lagano , zaboli je pichka kao da je TENK.
DA JE ON 1,2,3 STOCUNGA U ZIVOTU PRIMIO, NE BI NA TO NI POMISLIO, AL ETO...