Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno tebi Lajcak u tvojoj europi pa se j*bi sa svim evropskim pederima do mile volje. Klepio si od Bosne pare da možeš mirno živiti i uživati do kraja života, pa sad seri gdje god stigneš na**bem ti se familije. Mi će mo sami riješiti ovaj bosanski lonac, ako bogda, uskoro
Velikosrpskom slugi Chrvenki pametnije bi bilo da makne ruke od BiH!
ne samo da moze nego i hoce da otplovi ali u nestanak
DABOGDA TE MAJKA KUKOM PO ZELJEZNICI TRAZILA MIROSLAV AN ASSHOLE
...rece covjek koji je poslije Svarcsilinga najvise unazadio BIH!! Ovo da nije zalosno, bilo bi smijesno....
Pito bih te lajcaku kak bi se osjeco da ti je Ceska skoro sve clanove familije istrijebila na divljacki nacin ko sto su srbska krvolocna horda fasista radila po Bosni i Hercegovini Bosnjacima Muslimanima! Ne oprostit ne zaboravit! BOSNA4EVER!
Diplomata koji i sam dolazi iz zemlje opterecene teskim nasljedem soc realizma , totalitarizma i potcinjenosti ne moze biti uzor objektivnosti tako da i njegove izjave treba posmatrati u takvome kontekstu. Lajcak jasno iskazuje komplekse nize vrijednosti , vjerovatno nasljede iz socijalisticke ere kada su Cesi i Slovaci slugovali Rusima dok su sve republike bivse Jugoslavije uzivala kakvu takvu slobodu i samostalnost. Lajcak je knjiski primjer kako se demokratija a bogami ni diplomatija ne moze nauciti preko noci . Zemlje regiona ce pronacii svoj put ka medusobnim a i Europskim Integracijama a jedini brod koji je odplovio je onaj na kome je tako nemusto plovio kapetan Lajcakova koji za svoga predsjedavanja nije ucinio nista dobro po cemu ce se pamtiti.
Na momente kao da intervju daje Dodik, ne znam zašto :D nije nikakva opterećenost Dodikom u pitanju, ali ozbiljno \"kao da su Srbi zli momci a ostali dobri\", ovu rečenicu sam čuo iz Dodikovih usta toliko puta... A poznato je i njegovo poređenje Sarajeva i Banja Luke sa Beogradom i Podgoricom... Lajčak...Lajčak... hinjo jedna prodana !
Koga briga sta laprda ova jadna slovacka hulja potkupljena od velikosrba da radi za njihove interese, stiti velikosrpski fasizam i ratne zlocince. Odgovorne institucije treba da se pozabave prije svega njegovim imovnim stanjem nakon sto je odradio posao za velikosrpsku stvar i sukladno tome da mu se sudi pred nekim neovisnim sudom. Slovacki fasist nije dobro dosao u BiH i bolje mu je da BiH ostavi na miru .
haj ne seri više lopino!
najgori je ovaj glupan shto konta da je slovacka centar svijeta... bio si ovdje, imao ovlasti ... sad shuti...