Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako se to radi u \"barbarskim\" i \"nedemokratskim\" zemljama. Trebaju im Amerikanci donijeti malo napretka i demokratije, kao u Iraku, ne može to tako.
mijenjam hrpu nesposobnih politicara za jednog darezljivog emira
exstra stranica
A ŠTA MISLITE KAD BI NIJEMCI ILI ŠVEĐANI ILI NIZOZEMCI TAKO ODLUČILI DA DAJU SOCIJALNO I DJEČJI DOPLATAK SAMO SVOJIM GRAĐANIMA A ARAPSKIM I TURSKIM ŽICARIMA NE ? BTW,MI KAFIRI VAMA DALI I DRŽAVLJANSTVO..BEZ OBZIRA NA VJERU A VAŠI ŠEICI NE DA NISU DALI OVE USTUPKE JADNICIMA IZ INDONEZIJE I PAKISTANA I AFRIKE,VEĆ IM NISU DALI NI TRAJNO BORAVIŠTE A KAMOLI DRŽAVLJANSTVO.CRNAČKA SE DJECA MOGU STO PUT RODITI U KUVAJTU I NEĆE BITI DRŽAVLJANI.JADNI STE VI BOSANCI KAD IMATE ZA UZOR ŽIDOVSKU BRAĆU CRNE ARAPE A PO SVOM VLASTITOM NARODU I RASI PLJUJETE.ODVRATNO !
Pa sto EU ima jedne zakone za gradjane EU a druge za ostale strance?
ja ne bih bio crnčuga pa da mi je sve blago ovog svijeta.ovo što imam mi je sasvim dovoljno a usto sam i bijel...za sve ostalo...mastercard
E gdje su oni borci za ljudska prava da ulete i kazu:\"Ne moze to tako, cuj da imaju besplatnu hranu, pa to je nazadno, necivilizirano\"...hajde dajte sad pljujte po islamskom svijetu, lijecite svoje komplekse...bujrum te:P...
A nekoliko stotina kilometara dalje njihova \"braća\" palestinci umiru od gladi dok oni sa amerikom i izraelom kolo vode.
prepo se da mu ne bude ko ovom u tunisu.. pogledaj samo cifre, 1,12mil domacih koji dobro zive i nastavit ce tako, te 2,4mil stranaca, opet uglavnom muslimana iz okolnih zemalja, koji crkavaju za male pare na emiratskom suncu.. naravno, odluka je za svaku pohvalu, ali joj se treba pronaci i pozadina..
napokon jedan normalan cin od strane princeva i kraljeva.
ko je sijao vjetar poznjece oluju... raskalaseni muslimani
Allahu dragi sto me Kuvajčanka ne rodi.. :(
Dok je ovakvih koji pisu ovakve komentare i ne zele se pomiriti sa realnoscu, nema nama ni mira ni rahatluka
Boze draga,pa sto ja ne zivim u nekoj Islamskoj drzavi,gdje mozes zivjet ko covjek,a ne u ovoj \"Trovjerskoj\" medzu ovim Hrvatima i Srbima,gdje se vodi njihova politika....Islamska politika je najsigurnija to vam mogu rec 100%
Bravo Kuvajt, to je prava zemlja, a ne ko ova krscanska krmad guse se od dugova, raskalasenosti i bluda.