Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i mi smo azilanti i izbjeglice u rodnim gradovima a o nasoj sudbini odlucuju novi gradjani koji su sisli sa brda i docepali se vlasti drzavnih poslova stanova i poslovnih prostora
TAko je povikaše građani ! U znak protesta opet nećemo izači na lokalne izbore, nećemo prijavljivati seljake kad ne plaćaju porez, dozvoljavaćemo im da nam zauzimaju parkove dćžamijama, a i što će nam kad nam ko i psima ekonomski ne dozvoljavaju zapošljavanje i brak, ( i štrojenje pasa naplaćuju) itd itd.
Ne branim ja njih, samo druze ko je tebi kriv sto nemas ideju, sto ne znas zaraditi i okrenuti koju marku. Najlakse sjediti na balkonu zgrade i govoriti vidi onog sto prodaje sir i kajmak... a lik kilo po kilo pa tezgu otvori pa kupi prostor pa zaposli jos jednog, logicno svog jer tebi se ne radi... lakse gledati sa balkona
Trebalo je sve to odvesti u USA, oni su svakako krivi za ratove na bliskom istoku.
@drzavnisluzbenikfoca Pozdravi sve sa svog brda za bajram kad se budes kuci vracao ;)
@guzarcurguz14 Sta ce amerikanci u Vijetnamu, Afganistanu, Iraku, Libiji...? ISIL, Al-Qaida, Boko-Haram i druge teroristicke bande su stvorene, ako ne dirktno, onda kao reakcija.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
tako je to kad si mlad, lijep... pa još nosat, zalizan i sa kravatom... sad-pa-sad se okreneš niz vjetar... a ne ko ona rugoba Hartmanova, svoje pa svoje...
slika govori kao 1000 rijeci. komotno nije morao nista reci..
NAtpis iz bašte pored kafane KOGO u centru Sarajeva: Osnovni problem ovog svijeta što su budale SAMOUVJERENE a pametni UVIJEK U DILEMI ! Prevedeno na starobosnski: HEBO LUD ZBUNJENOG ! I dok se prvi munjevito obogatiše ( a primjere svaki dan gledate na TV) drugi svoje dileme i nelagode iznose na Klixu jer se kao tu ne brišu ! Ali i ne PIJU VODE !! NEgo govnjivu motku u ruke pa mijenjati ovo stanje UDOBNO I UGODNO što reče premijer Pizdić dok nisu klepili još milijardu kredita i prodali firme.
Zar nije lakše prestati proizvoditi izbjeglice?
Nije. Erdogan od izbjeglica vidi političku korist. Turska koja ima zemnog plina, ali nema ni kapi svoje nafte, inicirala je i rasplamsala rat u Siriji zbog sirijskih izvora crnog zlata, a preko 2 miliona sirijskih izbjeglica koristi kao sredstvo za ucjenjivanje odnosno prijetnju Evropi da iznudi ekonomske ustupke i povlastice od EU.
@sezam.susam Bez aktivnog učešća evropskih poltrona u službi kauboja, ništa Erdogan sam ne bi smjeo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
....a na kojem austrijskom otoku bi ih kurz držao.......
....a i malo je kurz promijenio retoriku....prije sedam osam mjeseci je bio žestoki kritičar odnosa mađarske, a potom i hrvatske, slovenije i grčke prema izbjeglicama........ ....kako je ojačala konzervativna stranka u austriji, tako su i njegovi stavovi postali protivizbjeglički......
Malo je tu pravih izbjeglica, izbjeglice su oni koji od rata bjeze u prvu sigurnu drzavu u okolini, ne moze se od rata bjezati iz sirije u svedsku i pri tome proći kroz 10ak sigurnih drzava.
Pa i naši su bježali u Švedsku, Dansku, Norvešku, a ne u prvu sigurnu državu u okolini.
Prva sigurna država u okolini: State of Missouri, St. Louis City.
sve na goli otok
vidi se odmah nacisticki šlif ovog picopevca. Ja predlažem Austrijance u logore, za promjenu
tinja u njima...............
Sreca pa se Bosnjo nesto pita
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sit se gladnom nikada ne razumije..............