Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Turska misli da nece biti Kurdistana, ali to su samo snovi
Turska je u nato-u a i da nije kurdistana nikad nebi bilo.
Zapad ce izbaciti Tursku iz NATO-a, a umjesto nje novi clan ce biti Kurdistan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema uporista ni pravde da nekakvi borci odu iz Jordana, Saudisjke Arabije, Chechenije Bosne, Kosova...u tudju zemlju i protjeraju 200 hiljada ljudi sa njihovih ognjista. Vidim da ovdje neke dzihalije oduzimaju pravo Kurdima d abrane svoj grad. ISIL je ovdje kalsicni Agresor zato ce uz Allahovu pomoc biti unisten.
Sto te ruse grade njihova je bruka ali nisu znali da postoji Juka...
upravo tako sve je ovo uvala borova
Pobice vas ko zeceve, ni svi kurdi ni vazdusni napadai nece vas spasiti. Stoko !!!
i ja se pitam šta oni noću sanjaju...
Ne zaboravite kako su prolazili oni koji su pokusali da nanesu stetu turskom narodu ili da snove o svojoj drzavi pokusaju ostvariti na racun turske drzave ( Armeni, Asirijci..). Na kraju krajeva kurdi imaju svoju drzavu, a to je Iran. Oni i jesu iranski narod.
@debilski promijenjeni profil Nego šta je nego šija i diktator?Da nije humanitarni radnik i nobelovac a koji naređuje da se ubijaju žene i djeca barel-bombama?
Propaganda i antipropaganda a istinu samo Bog zna. Kako vjerovati nekome ko pise o IS-u ako je taj isti kontra IS-a. Ovi tekstovi su propagandni ili sto bi Arsla reko Uvala borova.
Ili ko sto bi Dr. Arsla reko: " Mi smo prisiljeni ba da ovo gledamo"
Kjafir nasan pametuje kako su jaki a da im nema kjafira iz NATO-a davno bi bez glave ostao.
Sabur. Doći će sve na svoje. Nego vidiš li kako se braća sa Allah-ovm swt pomoći bore protiv Kijafirske alijanse? SubhanAllah.
@bhprvak A tebi treba yebat mater!