Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuga je kako šije i bradonje svojim radikalizmom hrane svjetsku islamofobiju. Tu dole u siriji,nema pobjednika.
Šta bi tek bilo da su kojim slučajem borci ISILA imali zračnu podršku?Kurdski cigani nisu pobjedili,oni su samo odbili napad, ali uz silnu američku zračnu podršku,tako da ovaj general lupeta bez veze.Treba pošteno govorit.
borci isila????....valjda teroristi i kozojebi...
Eh :), ali Daish nema zračnu podršku. Napad za napadom, gasi se sve više i više života mladih Daish ratnika :) Budalaši koji ratuju za Daish uspostavljaju neki svoj kalifat, da naprave bliski Istok po svom redu i svojoj zamisli. Kada im se kaže: "Ne remetite red na Zemlji!" - odgovaraju: "Mi samo red uspostavljamo!" (2:11). Tucite nemilice Ameriko i Rusi i Pešmerge, šaljite u smrt što više tih glupaka iz Daish-a.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
kurdi su najbolji muslimani na svjetu...