Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje je onaj turcin Nemesis sad da malo place...kmeeee kmeeeeeee derite kurdi ove kozojebe i sve turke koji podrzavaju bradate spodobe
Jos da nije twitera mogi ste napisat da.su ga zauzeli. AJB je prestala o tome pise jer se zna da je situacija u korist IS. Rutbah je juce pala u ruke IS, 50 videa na internetu kako IS rastura kurde i site ko Pokemone, pola Kirkuka palo prije dva dana a vi mi pricate o kilometrima.
Opet Kurdi ginu za tuđe ciljeve. Nakon što se porazi ISIL, Kurdi će se okrenuti borbi za nezavisni Kurdistan što će dovesti do intervencije Turske i Iraka i eto 10 godina novog rata. Rusi će na stranu Kurda a zapad na stranu Turske, i eto opet kucanje Rusa i Amera preko tuđih leđa, a Kurdi će naravno opet biti proglašeni teroristima kao što su već jednom bili.
Free Kurdistan !
Sve čestitke kurdima, samo naprijed, čistite zemlju od zla.
FREE KURDISTAN! SDA BALIJE NA APARATIMA
to kurdi. go,go,go. turci na respiratoru
NAPRIJED KURDI FREE KURDISTAN