Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sadam uzvraća udarac imperiji.
Nikada nisu imali svoju državu niti ce je imati.Provjerite fakte i prostore koje su oni nazivaju kurdistanom sto u prevdu znaci domovina.Nomadski narod koji je vijekovima zivio na prostoru perzijskog carstva,irackog gorja i turske.
Jbm ga pretresli smo ovo već jednom,fakte su fakte.Sta ja tu mogu?
U sastav Kurdistana treba ući teritorija na kojoj žive Kurdi u Iraku i Turskoj. Erdoganu treba smanjiti teritoriju u kojoj je zaveo diktaturu. Podržavam još jednu novu državu, Kurdistan. Svaki dan nova država, mašala.
Bravo bravo tek će sad da gori turska ulazi u rat, IDIŠ protiv ISILA ovi svi zajedno protiv Iraka Irak protiv Kurdistana kurdistan protiv Irana i turske pa imamo Irak i Iran protiv Arabije pa oped tu je nezaobilazna seirija koja je Protiv ISILA i IDIŠA a amerika sve to lijepo promatra i trlja ručice. Samo vi ratujte. Porokaše se muslimani između sebe.
taj tvoj scenario bi doveo do treceg svjetskog rata ,ne kontas ti to
Kurdi su najveca etnicka zajednica na svijetu bez drzave ima ih 35-40 milona treba se naci neko rijesenje za te ljude ,ali samo mirnim putem i dogovorom
kurdi nisu samo u turskoj nego u iraku iranu i u libanonu ,a tibi dijelio siroke ruke tudje pojma ti nemas o situaciji