Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cist dokaz da su muslimani jedini koji kradu naftu, svi drugi pkacaju ...
sorokljun Kralj,na temu o nafti u Iraku ko o cemu,soro o Hići i Mein Kampfu :)
@lektorica cesma je turcizam, a slavina domaca rijec.
Mein Kampf je pisan sredinom dvadesetih godina prošlog vijeka dok je Adolf čamio u zatvoru, 14-15 godina prije Drugog svjetskog rata. Kakvi memoari ? Knjiga mu je manjim dijelom dotadašnja autobiografija, a većim dijelom objašnjenje njegove političke ideologije.
Lektorice nemoj se ba pravit pametnijom neg\' što jesi. Slavina se kod nas normalno kaže slavina za koju ti očito nije ni jasno šta označava. Česma može postojati i bez slavine. Onaj dio za koji narod kod nas nekad kaže \"pipa\" - to je slavina. I česma i slavina su naše riječi, koriste se kako kod nas, tako i na istoku i na zapadu nekadašnje države jer je zajednička slavenska riječ, a česma i slavina označavaju dvije različite stvari.
pa sta brisete komentare CCCC a rebrendirali se :-D
Ako vec uzimate vijest sa nekog od hrvatskih portala, bilo bi pozeljno da to prilagodite nasem jeziku. SLAVINA je ustvari CESMA :-) A najzad ima i nas strucnjaka kojima treba posao pa da se ne brukate... Kad ste vec REBRENDIRALI ime portala :-P