Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kurdi gaze feudalne zaostale kozojebe... uživancija
deru kurdi :-) ... samo naprijed drugovi :-)
Koja laž haha, a ovamo ISIL šalje slike kurdskih boraca koji sjede, dok ISIL drži puške nad njima, a na twitteru Kurdski medij moli ISIL da se lijepo ophode prema njihovim zarobljenicima..
PROPAGANDAAA a evo i zašto Twitter : So many #Peshmerga were captured in #Kirkuk by #daesh, we ask #ISIS to treat them with humanity and release them Slike: Kurdski vojnici sjede, iza njih slobodno hodaju ISIlovci
https://pbs.twimg.com/media/B8xxFfiCUAAZqKl.jpg
https://pbs.twimg.com/media/B8xxF8BCYAAJY-V.jpg https://pbs.twimg.com/media/B8xxFyGCYAEf4hf.jpg
Zapad napravio nekakav IDIL pa ih pustili da malo posamaraju Iracku vojsku i zauzimu ogromnu teritoriju. Nakon sto su to ucinili i malo ojacali, sad je Americka vojna industrija profitirala od novog rata i prodaju oruzja siromasnim ljudima. To je za njih biznis. Oni sami izmisljaju i financiraju svoje dusmane da bi zatim prodavali oruzje onima koji ce ginuti da ih poraze. Ovaj rat je vec pobjedjen, a pobjednik je Americka vojna industrija.
Viva la Kurdistan.
Francuska policija je ovih dana privela na ispitivanje osmogodišnjeg dječaka Ahmeda u Nici, na jugu Francuske, jer je na pitanje učitelja da li je on Charlie, rekao da nije, te da podržava napadače jer je protiv karikatura Poslanika alejhiseam. Također, mali Ahmed je odbio da učestvuje u nacionalnoj minuti šutnje za žrtve. Njegov učitelj je odmah Ahmeda prijavio policiji da podržava terorizam.Zamjenik direktora za javnu sigurnost u regionu Alpi-Maritim Fabienne Lewandowski je rekao da je dječak priveden zbog “odbrane terorizma” i izjave da je on uz teroriste.
Nabijem i Charlija i one sto s poginuli, sto mene neko dode ubit, tebe, nekog petog desetog ! Sve su to ovce potkupljene sitnim novcima, Sto vise ne podrzvavam teroriste, ali ne dam na svoju vjeru!!
ovo vodi prema Kurdskoj državi..a Ameri podupiru obje strane...koji god pobjede pobijedili su Ameri..
čitao sam knjigu gdje se iznose podatci sa činjenicama i imenima o tome kako je Rockefeller i još neki sa svojom zakladom financirao Hitlera i njegove i to od početka 30 a posebno u smjeru genetičkog inženjeringa....stvaranja savršene rase.....ali eto ko pobjedi piše povijest i naravno danas je tako kako je...
Nama u ovim propalim balkanskim drzavama su NAJVECI PROBLEM KURDI,ISIL i Bin Laden...Jeebli vam oni mater.
Popusis mi kitu i ti i siil i kurdi... Kretenu 90% vas nema sta jesti sa ovog kliksa a GLAVNA TEMA VAM JE ISIL i vehabije. Ja bih vas sve na radnu akciju put da mi kopate i asfaltirate a ne ko kakve zene da palamudite po kliksu.
Vijest sa twittera svježa prije 20 min Rudaw English ‏@RudhoeEnglish 21m21 minutes ago So many #Peshmerga were captured in #Kirkuk by #daesh, we ask #ISIS to treat them with humanity and release them: https://pbs.twimg.com/media/B8xxFfiCUAAZqKl.jpg (isil iza njih hoda dok oni sjede) https://pbs.twimg.com/media/B8xxFyGCYAEf4hf.jpg (isil desno drži pušku prednjima https://pbs.twimg.com/media/B8xxF8BCYAAJY-V.jpg
Nisam sekunde simpatizer ISIS-a, međutim ni ovi kurdi nisu ama baš nikakvi ljudi..