Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nismo birali-takva je kakva je.a vi cete tih par imena ponavljati do besmisla. sve ostale \'ladno ignorisati-sve sto vama ne pase-samo zazmiri,mozda prodje. kako ne kontas da vas jako dobro poznajemo? samo ti/vi izgleda stvarno ne poznajete nas. necemo proci.
ajde sad sve lepo priznaj, a djura ce da ti oprosti sto te tukao\" hahahahahahahahahahahahahahahahaha e ova ti je dobra pa da to ti je ona nasa mentaliteta tipa\" ajde pick.etino zini ,onda progutaj moje uvrede i reci izvini\" Ne ozbiljno nije to nasa istina i nije Srbija ceo svet ali dapace pricaj Srpski da te ceo svet razume ;) Imas tamo henry Kissingera sta ti jos nije jasno imas tamo davotoglu-a imas,knjige imas mesu Selimovica, imas Andrica,ima tone toga da se zna ko la.ze a ko govori istinu. Ja razumem da to bosnjacima tesko pada ali nismo ni mi ni vi birali sudbinu ona je takva kakva je.
cuj,emir kusturica...pa on i jeste vas-onako oportunisticki promijenio vjeru pred kamerama,sisao milosevicevu sisu i sad nesto pametuje.vas je 100%.ne govori nama\"ceo svet\",nego samo srbi,sad ako mislis da je srbija \"ceo svet\"-tvoj problem. \"ceo svet\" je svoje rekao o srbiji. inace POENTA sentinelove price se moze sazeti u antologijski citat: \"ajde sad sve lepo priznaj, a djura ce da ti oprosti sto te tukao\".
mi bošnjaci bili srbi,ma kakvi. istina je na žalost drgačija.srbi su nasilno pokršteni bošnjaci. pa od kud oni ovdje na omiljenom sajtu.krv nije voda
Pa gledo sam savetujem ti da i ti pogledas ono je samo skracena verzija najzanimljivijeg !;)
Ovaj klip sto je naveo SENTINEL nije tacan, vidis da pokreti usana i glas ne idu sinhronizovano. Pogledajte cijeli intervju na; http://www.youtube.com/watch?v=CV1qdmIRXJA http://www.youtube.com/watch?v=VXjG_jD2b6g&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=zhA4dcYA7hg&feature=related
Koga će ako neće nas?Vasilij Zajcev škola.
Vidi to nije Srpska propaganda sav svet vam govori da ste vi bili u glavnom Srbi u kolikom procentu ne zna se to je diskutabilno. U vezi jezika razumem politicki osetljivu situaciju i potrebu bosnjaka da nazivaju svoj jezik bosanskim ali mogli bi se izbeci mnogi konflikti kad bi jednostavno nazivali jezik bosnjackim ali normalno priznali u ozbiljnim razgovorima da to je de facto Srpski a ne da sa najsmesnijim i najgllupljim objasenjnima tvrde suprotno a svi cuju samo jedan te isti jezik. U vezi vere: napustajte to kao sto moraju i nasi da napustaju ta zaostala zl.a mi smo u 21.veku djelimo se po mnogocemu sto nam jos trebaju te bajke koje su centar z.la. Vera ne nosi ama bas nista dobro to su potrosene floskule vera je samo sredstvo za kontrolu i pranje mozga ali to je opet duga debata. Evo ti ovaj video kratak ali sladak ;) http://www.youtube.com/watch? v=zdTUStsvBkk&feature=player_embedded Nije to Srpska propaganda nego ISTINA!
tvrditi da su postojale kategotije kao Srbi/ Bosnjaci/ Kinezi/ Argentinci prije jezika ili religije koju danas imaju je nelogicno. Svi smo djelili isti jezik na ovim prostorima vec stoljecima, a sto se tice religije danas je to apSolutno izbor pojedinca. Dakle proslost je zbunjujuca jer je svako pise po svojim mjerama. Treba se fokusirat na realnost danasnjice i buducnost. Ako ti nesto ne pase, mirnim djelovanjem nastojati da promjenis... Svima mir
sto je prilicno nova tvorevina koja se pojavije prije nekih 200-300 godina.
mozda se moze malo bolje razumiti to kada se procita nesto o nastanku nacije,
sto se tice vjere i jezika...
V.i i imate pravo za mr.znju a bogami i M.I ! Dosta puta kazu Srbi zivimo u proslosti- jeste mnogo pamtimo za nazad i vracamo za sve nazad sa kamatama.Ali i v.i i hrvati uvek uvlacite istoriju u igru tako da to nikako ne radimo samo mi nego svi ali v.i vidite samo dru.gu stranu ne znam jel nemate ogledala? I to je taj zacarani krug nas.ilja i mr.znje uvek je neko nekome nesto napravio sto daje dalje razlog za mr.znju i tako se vrtimo u krug dok jedni dru.gima nab.ijamo ko je poceo ra.t?
Resenja ce da traze dru.gi. Da ako bi se vratili svom poreklu svega toga ne bi bilo, normalno vidite samo kako se postuje i gotivi Nemanja AKA emir Kusturica i dru.gi. Pa nije prvo bilo gen.ocida nad muslimanima jel ti to selektivno biras istoriju. Reci ti meni jeste li v.i presli turcima i kl.ali svoje ili mi? Jeste li v.i stali na stranu austrijaca i pa.lili sve zivo po sarajevu i bosni sta je licilo na Srpsko jeste li v.i kla.li civile i izveli skupa sa us.tasama najveci gen.ocid uopste sa brutalnoscu kojom su cak i Svabe bili sokirani. A mi nista nismo pravo vratili zbog komunista i pricice o bratstvu i jedinstvu. A sad se spremili opet 2:1 da nastavite ono od pre i dobili po zub.ima i sad vi zrtve jeli a od kad? Ga.dno je prosao muslimanki narod u ovom proslom ra.tu ali nije to nista sta sve je prezivio srpski narod pod te.rorom i no.zom islamista i us.tasa! I u pravu je ovaj jos ce se kr.vi proliti jer mi ne mozemo menjati mentalitet ni osjecaje ljudi.
vidi diskusije mashallah...i vidi normalno diskutuju haman da se ne vrijedjaju...sta li ce ovo biti sutra snijeg garant...ili sudnji dan hahah